Tip voor regenachtige dagen: Ga naar de familievoorstelling van de Waanzinnige Boomhut

14.06.2019 04:55

Zijn jouw kinderen ook helemaal gek van de boekenreeks van de Waanzinnige Boomhut? Dan moet je naar deze geweldige voorstelling.

De zomer wil nog niet helemaal doorbreken, en regelmatig hebben we nog te maken met regenachtige dagen in het weekend. Maar dat is helemaal niet zo erg, want dan kan je zonder schuldgevoel je een dagje in het theater verschansen.

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Theatergroep Meneer Monster heeft zijn tanden gezet in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben de bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

Genre: familievoorstelling
Leeftijd: voor iedereen vanaf 5 jaar
Duur: 70 minuten

Kijk voor meer informatie en de speellijst hier

THEATERKRANT**** “In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.” 

VOLKSKRANT: “Het trio acteert met zo’n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt” (…) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-symptonen.”

Lees ook: Waarom naar het theater gaan ook (of juist!) superleuk is met kinderen + tips