Wow! Deze moeder beviel van een baby van 6 kilo!

02.05.2019 04:50
Wow! Deze moeder beviel van een baby van 6 kilo!

Op 15 mei twee jaar geleden begon de bevalling van de Amerikaanse Chrissy Corbitt. Dat haar zwangere buik aan de grote kant was was iedereen al opgevallen, maar toen haar dochter Carleigh uiteindelijk werd geboren was het wel een heel grote verrassing.

Carleigh werd geboren via een keizersnee. Achteraf gezien maar goed ook, want hoe ze ooit via de natuurlijke weg naar buiten had moeten komen weten wij ook niet. Chrissy verteld dat zodra de artsen het kind uit haar buik haalden ze begonnen te lachen en getallen begonnen te roepen. “Toen ze haar aan mij lieten zien en zeiden dat ze 6 kilo was kon ik het amper geloven. Het zag er uit alsof ze een peuter uit mijn buik hadden gehaald.”

6 kilo is bijna dubbel zoveel als de meeste babies wegen wanneer ze geboren worden, dus Carleigh is wel echt uitzonderlijk. Voor haar ouders was het ook onverwacht, die konden meteen een hele lading kleding en luiers waar ze nooit meer in gaat passen wegdoen. Opvallend trouwens: Carleigh werd een week te vroeg geboren. Ze had dus nóg groter kunnen zijn!

Om haar geboorte te vieren hebben haar ouders een fotoshoot gedaan met Debbye Benson van Sweet Smiles Photography Studio. De foto’s van de bizar grote Carleigh gingen kort daarna viral. Zie de foto’s hieronder.

 (Bron: BoredPanda, bron afbeeldingen: Sweet Smiles Photography Studio)

Lees ook: Waanzinnige foto’s van een waterbevalling