Heftig! Moeder van een drieling fotografeert haar buik 4 weken na de bevalling

30.10.2018 04:55

Kennen jullie de instagram-moeder die zwanger was van een drieling nog (zie dit stukje)? Zij ging viral toe ze de volgende foto’s postte van haar groeiende buik. 

https://www.instagram.com/p/BnhWVT2iwgT/?taken-by=triplets_of_copenhagen

Inmiddels is zij bevallen van drie prachtige baby’s:

https://www.instagram.com/p/Bn8cA1hCoYR/?taken-by=triplets_of_copenhagen

Het is ongelooflijk fijn dat alles zo goed gegaan is, en dat de drieling gezond is. Maar deze voorspoed heeft wel een kleine kanttekening. Haar lichaam is er namelijk wel iets anders uitgekomen dan het er ervoor uitzag.

Na een week zag haar buik er zo uit:

https://www.instagram.com/p/BoAIpqEiD64/?taken-by=triplets_of_copenhagen

en zo zag ze er uit, 4 weken na bevalling:

https://www.instagram.com/p/BozlzLriFel/?taken-by=triplets_of_copenhagen

Onder de foto schrijft ze: “4 weken na de geboorde van mijn drieling. Ik heb nog steeds een gek uitziende, hangende buik. Ik ben een beetje verrast dat hij niet wat kleiner is geworden dan de buik van drie weken geleden. Best wel een teleurstelling, moet ik toegeven. Ik deel deze foto niet echt met blijdschap. Maar aan de andere kant; het litteken van de keizersnede doet geen pijn meer en ik voelde me de laatste twee dagen weer bijna als mezelf! Behalve dan wat betreft die hangende buik…”

4 Weken na de bevalling is haar buik amper kleiner geworden dan meteen na de bevalling. En ondanks dat je superblij bent met je kinderen, kunnen wij ons heel goed voorstellen dat dit best even slikken is. Het is niet altijd makkelijk om te wennen aan je lijf na de bevalling, vooral niet als het zo sterk verschilt van daarvoor. Daarom vinden wij het dapper dat deze moeder deze foto durft te delen, en haar onzekerheden durft aan te kaarten. Respect!

Lees ook: Zó snel groeit de buik van iemand die een drieling verwacht