Dino’s en spanning: dit is het leukste uitje voor de herfstvakantie

19.10.2017 04:55

Wordt jouw kind enthousiast van alles wat ook maar een beetje met dinosaurussen te maken heeft? Dan zit er maar één ding op: deze herfstvakantie moet je naar DierenPark Amersfoort. Daar is namelijk in het DinoPark een dino-ei gevonden!

Deze herfst staat DierenPark Amersfoort weer in het teken van dino’s. Met een geldig entreebewijs voor de dierentuin heb je ook toegang tot het DinoPark, een bos vol T-rexen en brachiosaurussen waar de kinderen zich gegarandeerd uren kunnen vermaken. Ze kunnen ze archeologen helpen met het opgraven van een dino-skelet én ze leren ook nog wat bij over de hedendaagse ‘dino’s’, zoals bijvoorbeeld de reuzenschildpad.

In de herfstvakantie is het extra spannend in het DinoPark. Van 14 t/m 29 oktober vindt het zogenaamde DinoAdventure plaats. Let op: hierdoor is het Dinopark tijdens de herfstvakantie niet vrij toegankelijk. Tijdens dit evenement worden de kinderen door een speciale dinoranger meegenomen op avontuur in het Dinobos. Er is namelijk een dino-ei gevonden, en dat moet kostte wat het kost beschermd worden. Voor dit event is een speciale verhaallijn gemaakt, waarin kinderen een actieve rol spelen. Met extra aankleding en meer personeel is het DinoPark tijdens het DinoAdventure een waar avontuur voor alle stoere kinderen.

En terwijl de kinderen zich uitleven bij de dino’s kun jij even uitrusten bij een van de fijne eettentjes, waar de koffie meer dan prima is. Daarnaast moet je natuurlijk ook nog een ronde door het DierenPark zelf doen, want het net geboren baby olifantje Thabo verdient een bezoekje. Ook leuk (als de kinderen nog niet moe genoeg zijn na al die dino-spanning) is de Klim-Alles route in het park. Dit is een pad langs, over, onder alle dierenverblijven.

Een geldig toegangsbewijs voor DierenPark Amersfoort geeft gratis toegang tot DinoAdventures. Bestel hier alvast je tickets online.

Openingstijden
DierenPark Amersfoort is dagelijks open van 9.00 tot 18.00 uur, en vanaf eind oktober van 9.00 tot 17.00 uur. DierenPark Amersfoort is de hele winter geopend.

Contact
DierenPark Amersfoort is zeven dagen per week geopend en voor al je vragen bereikbaar tijdens openingstijden. Telefonisch via 033-4227100  of per e-mail op:
info@dierenparkamersfoort.nl.

Adres
DinoPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
033-4227100

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met DierenPark Amersfoort, maar de inhoud is 100% van ons. Lees hier meer over ons advertentiebeleid.