Hilarisch domme zwangerschapstest-reclame gaat viraal

21.03.2019 04:55

Weet je nog, dat je bijna niet kon geloven dat je zwanger was? Met je buik nog zo plat als een dubbeltje staarde je naar die twee streepjes op de test. Niks te zien, niks te voelen, maar toch is het zo: zwanger! Dat gevoel probeerde Predictor een tijd geleden met een reclame voor haar zwangerschapstest te bereiken. Maar dat lukte niet helemaal…

Iedereen heeft weleens een slechte dag op het werk. Dat je er met je hoofd niet helemaal bij bent, zeg maar. En dan daardoor foutjes maakt. Kan gebeuren. Maar ja, als dat foutje dan vervolgens de hele wereld over gaat, dan heb je wel echt een off-day. De persoon die voor Predictor deze reclame voor zwangerschapstesten bedacht was óf niet helemaal wakker, óf onder invloed van verscheidene geestverruimende middelen, óf een man die van zijn moeder nooit seksuele voorlichting heeft gehad. Want, zie jij wat er niet klopt aan dit plaatje?


Hoewel al oud, ging deze reclame een tijdje geleden pas viral door een oplettende Twitteraar, die hem op zijn feed plaatste met de tekst ‘She’s shocked about being pregant? LMAO’ erbij. En inderdaad, het is wel behoorlijk hilarisch.

Ehm, tja… Wat zullen we er eens van zeggen? ‘When you need to know’ is de catchphrase. Maar als deze vrouw nou nóg niet door heeft dat ze zwanger is, dan is er toch wat mis gegaan in haar opvoeding. Of ze heeft echt héél zwaar getafeld natuurlijk, dat kan ook. Wij zeggen: epic fail (maar bedankt, want we komen niet meer bij).

Lees ook: Bizar gezicht: baby gaat met voeten door de baarmoederwand.