Met dit kraamcadeau steel je gegarandeerd de show

20.12.2017 04:55
Met dit kraamcadeau steel je gegarandeerd de show

Iedereen met kinderen weet: ze worden echt veel te snel groot. Het ene momentje houd je een baby’tje van 50 cm in je armen, het volgende moment gaat-ie naar de brugklas. Dus wat is er dan mooier dan een herinnering naar hoe klein je kindje ooit was.

En zo’n prachtige herinnering kan je bestellen bij The Birth Poster. Zoals de site van The Birth Poster het zelf omschrijft: ‘Birth posters adapt in scale 1:1 to your baby’s actual length at birth. The Birth Poster is a series of unique and timeless illustrations that remind you of how small your child was when you first met.’ Je kan dus kiezen uit drie verschillende designs, die je vervolgens exact op schaal kan laten printen. Daaronder komt de naam van de baby te staan. Zo heb je voor altijd een prachtige herinnering aan je baby.

Niet alleen voor jezelf is dit top, ook heel leuk om als kraamcadeau aan vrienden of familie te geven. Handig: de lengte van de baby staat eigenlijk altijd wel op het geboortekaartje, dus je kan er een bestellen zonder eerst navraag te hoeven doen. Dan blijft het een verrassing.

Op de website van The Birth Poster geef je de geboortedetails van de baby op: naam, lengte, gewicht en geboortedatum. Daarbij kies je de illustratie die je het liefst wilt. Vervolgens wordt deze illustratie precies op  maat geprint. Een poster is 50 x 70 cm en kost 60 euro, lijst niet inbegrepen. Verzending over de hele wereld is gratis.

Bestel hem hier.

Bron: The Birth Poster

LEES OOK: Dit is het allerleukste last-minute cadeautje voor opa en oma!