Dit is het leukste (en schattigste!) uitje voor de herfstvakantie!

Wat is er nou leuker dan kraamvisite? Want een pasgeboren baby, er is weinig schattiger. Daarom moet je nu heel snel naar Amersfoort. Daar is namelijk een wel heel bijzondere baby geboren.

Normaliter zou ik zeggen: laat de kinderen vooral thuis als je een nieuwe baby gaat bezoeken, maar deze kraamvisite is de uitzondering op die regel. Je wilt je kinderen namelijk echt baby Thabo niet onthouden. Thabo is ontzettend schattig en niet zo saai als de gemiddelde pasgeboren baby. Sterker nog, Thabo rent al rond en hij is pas twee weken oud! Thabo is namelijk geen gewone baby, hij is een baby-olifant! Hoe leuk is dat? Superleuk dus en bovendien bijzonder, want zoveel kleine olifantjes worden er niet geboren in de Nederlandse dierentuinen. En een dagje naar de dierentuin met de kinderen is natuurlijk altijd leuk, maar hierdoor wordt het wel extra speciaal.

DierenPark Amersfoort is natuurlijk heel erg trots op Thabo, die op 25 september ter wereld kwam bij zijn moeder Kina. Hij was bij zijn geboorte 78 cm lang en had maar liefst 65 kilo schoon aan de haak. Wij zeggen: respect voor mama olifant! Thabo vertegenwoordigt de vierde generatie olifanten in Dierenpark Amersfoort en dat is bijna uniek in Europa. Thabo heeft een halfzus van precies een half jaar ouder: Yunha. Een geweldig speelkameraadje dus, waar hij zich de komende jaren ongetwijfeld enorm mee zal vermaken (en zeg nou zelf: twee spelende kleine olifantjes, daar ga je toch gewoon ieder weekend voor naar de dierentuin?).

Afgezien van Thabo is DierenPark Amersfoort sowieso een geslaagd uitje voor het hele gezin, want behalve de schattige baby-olifant is er nog veel meer leuks te zien en te doen. Het is de meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland en er worden vaak leuke activiteiten georganiseerd én ze hebben een dinopark. Je bent er dus zo een hele middag zoet. Juist ook in de wintermaanden is het park leuk om naartoe te gaan, met alle lichtjes, knisperend vuur en speciale lekkere hapjes. Het maakt dus niet uit of het koud is of slecht weer, in DierenPark Amersfoort heb je altijd een geslaagde dag. Wij drinken nog even een glaasje Jip & Janneke champagne op de kleine (nou ja…) spruit. Proost, op Thabo!

En denk je nu, hop dit weekend gaan we richting Amersfoort (vooral doen, want het weer ziet er ook nog aardig uit), koop gelijk online je kaartjes. Scheelt weer gedoe bij de kassa. Klik hier voor meer informatie 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met DierenPark Amersfoort, maar de inhoud is 100% van ons. Lees hier meer over ons advertentiebeleid.

Geschreven door
More from Vala van den Boomen

Het geheim van het moederschap? De fuck it mentaliteit!

Je weet pas wat het is om het druk te hebben als...
Lees verder