Onze favorieten bakfietsen onder de € 3.000,-

30.01.2022 13:40

Een bakfiets zonder accu weegt gemiddeld tussen de 60 en 65 kilogram. Zeker wanneer je je kind of kinderen in de bak voorin zet, inclusief boodschappen, kan het zwaar trappen zijn. Een elektrische bakfiets is in deze situatie aan te raden.

Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets? Het kan nogal een aardige zoektocht zijn om er één te vinden die past bij jouw behoeften en eisen, plus binnen jouw budget. Daarom lees je in deze blog onze favoriete e-bakfietsen van onder de € 3.000,-.

Favoriete e-bakfietsen onder de € 3.000,-

Een elektrische bakfiets hoeft niet duur te zijn. De elektrische bakfietsen van het bekende merk Babboe vult al jaren de straten met (e)bakfietsen van goede kwaliteit. Onze favoriete bakfietsen van het Nederlandse fietsenmerk Babboe onder de € 3.000,-, lees je hieronder.

#1: Babboe Big-E-450 Wh

Op zoek naar een elektrische bakfiets die jou samen met je kleintje(s) overal naartoe rijdt? De elektrische bakfiets Babboe Big staat bekend om de stabiliteit en het makkelijke parkeren, dankzij de speciale parkeerrem. De bankjes die standaard in de bak bevestigd zitten, zijn eenvoudig op te klappen. Ideaal als je deze e-bakfiets ook wilt gebruiken voor dagelijkse ritten naar bijvoorbeeld de supermarkt.

De motor van de Babboe Big-E  bevindt zich bij het achterwiel en is van het eigen merk Babboe GWA. Met een accu capaciteit van 450 Wh rijd je gemakkelijk 50 tot 80 kilometer, met een volgeladen accu. Rijd je langere ritten dan deze afstand? Dan is het ook mogelijk om je accu te upgraden. Je kunt deze e-bakfietsen aanschaffen voor 2.899 euro.

Bekijk hier de Babboe Big-E.

 

#2: Babboe Dog-E-450Wh

De Babboe Dog-E is ideaal wanneer je kinderen en honden mee wilt nemen bij je dagelijkse ritten naar de supermarkt of naar school. De grote bak beschikt over veilige en hoge panelen van hout. Ook niet overbodig: de Dog-E beschikt over een loopplank, zodat je hond en je kind of kinderen makkelijk de bak in kunnen lopen. Voor de kinderen is er een bankje en gordels in de bak te vinden.

De motor van deze Dog-E is van het merk Babboe GWA. Net als bij de Babboe Big-E betreft de capaciteit van de accu 450 Wh. Dit komt neer op een gemiddelde actieradius van 50 tot 80 kilometer. Dit is afhankelijk van onder andere de hoeveelheid trapondersteuning die je gebruikt tijdens je ritten en de weersomstandigheden. Je kunt deze e-bakfiets aanschaffen voor 2.899,-.

Bekijk hier de Babboe Dog-E.

#3: Babboe Mini-E-375 Wh

Deze Babboe Mini fietst dankzij de compacte mini bak – vandaar de naam- nog meer zoals een normale fiets. Nog een voordeel van de mini bak is dat deze e-bakfiets makkelijk te parkeren is. Ideaal voor de dagelijkse ritten in de stad! Er is in de bak plek voor maximaal 2 kinderen op het bankje. Eventueel is het mogelijk om nog een speciale houder te bevestigen voor de Maxi-Cosi.

Dan meer over het technische gedeelte van deze Babboe Mini-E: de motor bevindt zich in het achterwiel en is van het merk Babboe GWA. Met 7 versnellingen is er altijd een juiste versnelling voor een gewenste snelheid. De capaciteit van de accu bedraagt 375 Wh. Dit komt neer op een gemiddelde actieradius van tussen de 40 en 60 kilometer. Je kunt deze e-bakfiets aanschaffen voor een bedrag van 2.949,-.

Bekijk hier de Babboe Mini-E.

Wil je één van deze elektrische bakfietsen uitproberen? Maak geheel vrijblijvend en volledig kosteloos een afspraak voor een proefrit bij één van de fysieke winkels van Fietsvoordeelshop.nl, bij jou in de buurt.