In samenwerking met Me-to-We

Heeft je kind een bril nodig? Laat ‘m deze herkenbare helden zien en hij wil er nú nog eentje uitkiezen

11.09.2023 07:28

De dagen dat brildragende kinderen als nerds werden gezien, zijn we ruimschoots voorbij. Toch heeft de bril vaak nog een wat suf imago onder kinderen, wat kan zorgen voor onzekerheid bij jonge brildragers. Jammer en vooral onnodig. Daarom gaan wij er wat aan doen. Kan jouw kind wel een positieve ‘bril boost’ gebruiken? Lees snel verder.

Het is best een verandering als je ineens een bril moet gaan dragen. Die overgang is niet voor ieder kind gemakkelijk. Maar, als ze inzien dat er eigenlijk heel veel herkenbare, slimme en grappige helden zijn die óók een bril dragen, verzacht dat wellicht meteen de pijn van een ‘verplichte’ accessoire. Misschien wordt het zelfs cool.

Laat je kind deze helden zien en je rent vandaag nog naar Pearle om er samen eentje uit te zoeken:

Warner Bros

Clark Kent uit Superman

Echte superhelden hebben soms een vermomming nodig. Kijk maar naar Clark Kent. Wat is er meer cool en makkelijker dan een bril? Juist, niets.

Disney

Honey Lemon uit Big Hero 6

Dat geldt trouwens niet alleen voor jongens. Honey Lemon laat zien dat je als superheldin ook behoorlijk populair kunt zijn.

Peyo

Brilsmurf uit de Smurfen

Je kunt zeggen wat je wilt, maar slim zijn heeft z’n voordelen. Brilsmurf heeft overal een antwoord op en ontsnapt áltijd aan Gargamel.

Nickelodeon

Spongebob

Hij draagt ‘m niet altijd, want dat is niet heel handig onder water, maar deze vrolijke snuiter heeft ook gewoon een bril.

Disney

En wat dacht je van Chicken Little?

Stoer.

> Ontdek de Unofficial Kids collectie bij Pearle

Universal Pictures

Margo Gru uit Despicable Me

Een van de populairste personages uit Despicable Me? Ook gewoon een bril. Margo is bovendien moedig en de beste grote zus die je je maar kunt wensen.

Disney

Edna Mode uit The Incredibles

Zelfs als je snode plannen hebt, is een bril erg handig. Kijk maar naar Edna.

Bril als eyecatcher

En dit zijn ze echt niet allemaal. Kijk maar eens om je heen. Brildragers hebben een ruime keuze aan echte eyecatchers die aansluiten op jouw persoonlijkheid.

Kind kiest bril

En, is je mini-me overtuigd? Mooi! Dan kunnen jullie nu samen eens langsgaan bij Pearle. Daar hebben ze (zonne)brillen met een ‘cool kids vibe’. Er is voor elke unieke persoonlijkheid een geschikt model. Ontdek de nieuwe Unofficial Kids collectie, exclusief bij Pearle!

En nog even de ogen opmeten

Afhankelijk van de leeftijd van je kind, kun je voor een oogmeting terecht bij een specifieke oogexpert. Welke dat is, lees je hieronder.

– Is je kind jonger dan 8 jaar? Dan kan je terecht bij de oogarts.

– Is je kind tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan kan je terecht bij de optometrist in onze winkels*.

– Is je kind 12 jaar of ouder? Dan kan je terecht bij de opticien in onze winkels.

Bekijk snel de gehele nieuwe collectie op Pearle.nl

*Let op: een oogmeting is niet in iedere Pearle mogelijk. Je vindt hier in welke Pearle filialen optometristen aanwezig zijn, zodat je verzekerd bent van specialistische hulp.