Superrelaxt zwanger: in deze heerlijke outfits haal je de 42 weken op je sloffen

10.11.2015 04:55

Wat een mazzel hebben zwangere vrouwen van nu! De mode werkt waanzinnig mee als je op zoek bent naar relaxte en toch een beetje chique. En op deze kleren kunnen een paar vlekken geen kwaad – ook nog te dragen als de baby er eenmaal is!

Wij zijn online gaan kijken naar de leukste zwangerschapsoutfits en dit is wat we voor jullie hebben gevonden!

1. De sweaterjurkZAL zw

Mijn ab-so-lute favoriet, deze sweaterjurk met zwarte legging. Ik vind het elegant en toch heel vrouwelijk zo. Je kan er zo mee naar je werk, en er ook aan het einde van de dag weer mee op de bank ploffen. Niet meer uitdoen!
Klik hier voor de sweaterjurk €49,95
En hier voor de legging € 29,95

2. Joggingbroek á la chique

Jogging zw

Deze broek – daar zag je eerst mannen in rondlopen en nu ook vrouwen. Niet echt voor op je werk, maar zo heerlijk voor de uren daar omheen. En wij vinden dat je er prima mee over straat kunt, zeker met die leuke witte gympen erbij.
Kijk hier voor de chique joggingbroek van € 39,95.

3. Het tijdloze streepjesshirt

zw

Sla een fashion magazine open en ja hoor daar is-ie weer: het gestreepte truitje! Inmiddels dus wel een klassieker te noemen. En weet je: als je deze bestelt, krijg je er nog twee shirts bij, kijk maar:
Kijk hier voor een 3-pack zwangerschapsshirts voor €29,95

4. Jeans bootcut

zw zalando

Jeans en een zwangere buik gaan niet goed samen, behalve als je er deze aanpassing aan doet. Kan je lekker stoer rond blijven lopen.
Kijk hier voor de bootcut jeans van €89,95.

5. De wijdvallende chique outfit

zwanger

Deze heerlijke broek met truitje er boven valt wijd en zit heerlijk losjes om je lijf, zonder dat het slonzig wordt. Sterker nog: je ziet er prachtig uit. Geniet!
Kijk hier voor de chique broek van € 39,95.
En hier voor het mooie truitje van € 49,95.

Lees ook: 15 Redenen om alleen nog maar online te shoppen als je moeder bent.