Zet een moeder in het zonnetje (want dat verdienen we)!

Het moederschap is harder werken dan een fulltime baan. Maar een bonus, een kerstpakket, of een gouden horloge na 25 jaar dienstverband krijg je er niet voor. Raar eigenlijk. Want ook moeders kunnen tenslotte weleens een schouderklopje gebruiken!

Als ik naar mijn moeder-vriendinnen (en ook naar mezelf) kijk, verbaas ik me er eigenlijk altijd over dat we het allemaal, elke dag, maar weer voor elkaar krijgen. Want het is toch maar hard werken, dat moeder-zijn. Dat aan het eind van elke dag die kinderen weer gevoederd, gewassen en geknuffeld in hun bedjes liggen, onze huizen niet ontploft zijn en dat we ook zelf nog overeind staan, vind ik best wel een prestatie. En ja, het hoort erbij, dat is het leven. Maar daar mogen we toch af en toe best een beetje extra voor beloond worden? Ik vind van wel.

Tenslotte, wie een grote klapper maakt op het werk krijgt daar ook een bonus voor. Een promotie, of op z’n minst een office with a view. Ren je een marathon, dan krijg je op de eindstreep een medaille . Maar voor het moederschap krijg je niks. Ja oke, een heleboel lieve kusjes, knuffels en ondefinieerbare knutselwerkjes natuurlijk en daar zijn we uiteraard heel erg blij mee. Maar af en toe iets extra’s, na een periode keihard eraan trekken, na de gebroken nachten, peuterdriftbuien en zoveelste griepgolf, dat is toch geen overbodige luxe?

Goed voorbeeld doet goed volgen en daarom ga ik voortaan mijn collega-moeders af en toe eens in het zonnetje zetten. Omdat ze dat verdienen en omdat best weleens gezegd mag worden hoe knap het is wat ze allemaal iedere dag weer voor elkaar krijgen. Het moederschap is tenslotte net als het rennen van een marathon: je krijgt er een enorme high van, maar dodelijk vermoeiend is het wel. En die finishlijn, die bereik je eigenlijk nooit, want moeder ben je altijd, iedere dag opnieuw. Dus áls er dan atleten zijn die een prijs verdienen, dan zijn het wel de mama’s! Ik ga een Hallmark Verwen Estafette starten om alle moeders in het zonnetje te zetten.

Hallmark heeft namelijk een leuke actie bedacht omtrent hun nieuwe Verwenkaarten, de Hallmark Verwen Estafette. Deelname is gratis en je kunt kans maken op mooie prijzen. De bedoeling is dat je een zo lang mogelijke estafette maakt – binnen een week en door een Verwen Estafette actiekaart door te geven aan iemand die jij een verwenmoment gunt – want iedereen maakt kans op de verwenprijzen. Elke vrijdag worden de weekprijzen verloot en start er een nieuwe actieweek voor het opnieuw maken van een Verwen Estafette. Na afloop van de actie maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs: een verwenweekend t.w.v. €1.500,-. Start dus nu hier jouw estafette.

Wie wil jij in het zonnetje zetten?
Hallmark, die van de leuke postcards, komt met iets nieuws! Namelijk cadeaukaarten die je aan je moeder, vriendin, zus, tante, collega etc. kunt geven en waarop je een bepaald bedrag kunt zetten. Deze cadeaukaarten heten Verwenkaarten en ze bestaan in zes verschillende categorieën, namelijk Eten & Drinken, Overnachten, Beauty & Wellness, Boeken & Tijdschriften, Film & Muziek, Cadeau & Wonen. De Verwenkaart is verkrijgbaar in de winkel vanaf € 5 met een maximum van € 150. En op hallmark.nl vanaf € 10. Je kunt je Verwenkaart verzilveren op hallmark.nl/verwenkaart.

WINACTIE
Wij mogen onder onze lezeressen ook twee Verwenkaarten weggeven , t.w.v. €25,-, in de categorieën Beauty & Wellness en Boeken & Tijdschriften. Wil je kans maken? Laat in het Facebookbericht van deze post weten wie jij in het zonnetje wilt zetten en waarom. Het is helemaal leuk als je dan ook nog je eigen Verwen Estafette via verwenestafette.nl start!

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen en dat verwenweekend? Doe mee en start vandaag nog jouw eigen Verwen Estafette op verwenestafette.nl       


Geschreven door
More from Vala van den Boomen

Rot op met die Ritalin, ADHD is geen ziekte (of toch wel?)

Over kinderen met ADHD is al sinds jaar en dag veel discussie....
Lees verder