5 te gekke babygadgets waar je broeds van wordt (sla je slag, als je zwanger bent!)

07.06.2019 05:02
5 te gekke babygadgets waar je broeds van wordt (sla je slag, als je zwanger bent!)

Het is alweer een tijdje geleden dat Franke een baby had. Sinds die tijd heeft de ontwikkeling niet stilgestaan en zijn er allerlei items uitgevonden die het leven van kersverse moeders veel makkelijker maken. Sla je slag, mocht je nog een baby krijgen krijgen. Franke is nu al jaloers.

Lees ook: Budget Baby! 7 tips om te besparen op je babyuitzet

Een beetje hulp kunnen kersverse moeders wel gebruiken, toch? En wist je van het bestaan van deze dingen? Mij lijken ze het leven stúkken makkelijker maken. Ik zou er bijna nog een derde voor nemen. Doe ik niet, doe ik niet, maar jeminee wat had ik deze dingen graag gehad toen ik net geworpen had. Tuurlijk, ik heb ook geen luiers hoeven uitkoken of mijn baby’s moeten voeden met behulp van geitjes. Dus het was al best relaxed. Maar deze kekke apparaten, joh, zelfs zonder baby ben ik in staat ze te bestellen. Kijk nou, wat een dotjes…

 • De Max Motor Dreams
  Hang je de hele dag op social media, dan heb je ‘m misschien al eens voorbij zien komen, want hij was effe een dikke hit: het bedje dat autogeluiden en -bewegingen maakt, zodat je baby geheid in slaap valt als-ie erin ligt. Bril-jant. Uitvinding van de eeuw. Ontworpen door Ford, je weet wel, die ook ooit al de lopende band uitvond. En hij ziet er nog vet cool uit, ook, met die strakke jaren 70-look. Ik wil het!
  Prijs? Kon ik nergens vinden. Zal wel slaapverwekkend zijn, om het daarover te hebben.
 • Baby Brezza Formula Pro
  Waar was dit ding toen ik ‘m nodig had? Kijk ‘m eens shinen! Nooit meer gezeik met schepjes melk tellen, de juiste temperatuur vinden, precies 30 ml afmeten: doet dit apparaat allemaal voor je! Zo fokking handig als je daas van het slaapgebrek niets voor elkaar krijgt. Gewoon een druk op de knop en je hebt een flesje op de juiste temperatuur. En laten we wel wezen, hoe kek ziet dit apparaat eruit? Een soort Nespresso-ding voor de baby. Gewoon op Wehkamp te bestellen voor € 199. Wat wil je nog meer?
 • Prince Lionheart Ultimate Wipes Warmer
  Jaja, ik zie je denken: wat is dit nou weer voor leuks? Dit is, dames, een doekjeswarmer. Hoe het werkt: je neemt wat bamboe doekjes, die maak je een beetje vochtig en die leg je in het apparaat. Het apparaat verwarmt die doekjes. Ga je billetjes verschonen? Dan verwen je je baby dus met zo’n verwarmd bamboe doekje. Als ze vies zijn, gooi je de doekjes in de wasmachine, om ze vervolgens op te rollen als een sushirolletje en weer in dit apparaatje te leggen. Er ligt een soort matje op de bodem die de doekjes vrij houdt van bacteriën. Een soort mini-spa voor je baby dus. Oké, ik heb in het begin een beetje gelogen, want deze had ik dus in huis. Ik mis ‘m nog elke dag. Echt waar. Via Amazon voor amper 20 euro van jou. Ik zeg; doen!
 • Babymoov Nutribaby Moov Industrial Gray
  Koken, stomen, blenden, ontdooien, opwarmen, steriliseren: alles inéén dit ding, och wat had ik deze graag in mijn keuken gezet. Groentjes stomen in de meegeleverde mandjes, lekker steriliseren, 10 programma’s om van alles leuks te doen. Vraag me niet waarom je 10 programma’s nodig hebt voor het bereiden van babyvoeding, geen idee namelijk, maar interessant is het wel. En dat alles in hip industrieel grijs, dus hij matcht ook prima met je jaren 70-kamerplanten. wat wil je nog meer? Precies! En dat voor € 159!
 • VTech VM343 Safe & Sound Video Baby Monitor with Night Vision, Pan/Tilt/Zoom and Two-Way Audi0
  Dames, serieus! Wat was ik een partijtje ouderwets met mijn babyfoon zonder camera! Kijk nou even wat een dotje dit is! Hoge resolutie camera, vibrerend moederstation, een zoom zodat je je baby van héél dichtbij kunt begluren, en dat vanuit allerlei perspectieven. Wat ik heb toch wat gemist in mijn leven. Dat ding van mij, waar drie soorten in-slaap-val-muziekjes uit komt én louter geluid registreert, en daar ook nog zoiets ouderwets als een draad en een stekker voor nodig heeft: dat kan écht niet meer. En ook weer rond de 159 euro, ligt een beetje aan waar je ‘m vandaan haalt.

Dus dat. Geld op de bank? Ik zou ermee smijten. Oh, en wie nog een tweedehands babyfoon nodig heeft: ik heb de miijne voor je in de aanbieding, hoor. Met een stekker. Het draadje is trouwens ook een beetje kapot, die zit vast met ducttape. Merk je verder niks van, hoor!

Bieden vanaf een tientje, graag.

Lees ook: Kolven voor je kindje? Deze apparaten maken het makkelijk 

Nog meer lezen van Franke? Volg haar dan op Instagram