6 machtig leuke hacks voor je babykamer

14.05.2016 04:55
babykamer

Een babykamer inrichten is natuurlijk het leukste wat er bestaat. Toch is het nog geen sinecure om ‘m zo leuk én slim mogelijk in te richten. Maar vreesch niet! Met deze 6 supersonische hacks wordt de babykamer nog leuker. En vooral gemakkelijker.

[wysija_form id=”6″]

 1. Mijn allerbelangrijkste en meest geweldige tip voor de babykamer is de plantenhanger. Kies er eentje van macramé, rotan of bijvoorbeeld wit kunststof (deze onderstaande Bittergurka van Ikea is perfect.) En neen, zo’n plantenhanger is dus niet om een plant in op te hangen, het moet toch niet gekker worden zeg. Hier doe je luiers in. Hang ‘m links of rechts boven de commode, zo heb je altijd luiers bij de hand.

  Bron: Vintage Revivals
  Bron: Vintage Revivals

 2. Hang een toffe kapstok of een paar leuke haken boven de commode. Met een paar mooie houten hangertjes aan heb je hupsakee een topplek voor de allermooiste items. Het is bovendien een handige plek om kleding aan op te hangen die wel gedragen, maar niet vies is.
 3. Hanging baskets zijn ook de bom. Hang ze aan haken of een stang boven of vlakbij de commode. Zo nemen ze geen werkruimte in, en heb je toch al het verschoningsspul bij de hand.

  Bron: Craftsy.com
  Bron: Craftsy.com

 4. Word je GEK van die enorme berg knuffels? Kijkt u eens, want een topding. Het leukst is natuurlijk een vintage multihanger (macramé) maar je kunt ook leuke exemplaren bemachtigen via Aliexpress.com of Ikea. Zoals je ziet kun je er perfect alle knuffels uit de wijde omtrek inhangen. 

  Bron: Mommodesign.com
  Bron: Mommodesign.com

 5. In plaats van een suffe wasmand: koop een vintage prullenbak van bijvoorbeeld staaldraad of hang een toffe zak op aan een haak aan de muur. Dat laatste scheelt bovendien tonnen ruimte.
 6. Bemachtig een trolley! Mag een fabuleus messing vintage exemplaar zijn, of een simpele in een fijne kleur, zoals bijvoorbeeld de Råskog van Ikea. Gooi ‘m netjes vol en wowsa, je hebt alles in één snelle zwaai bij de hand.

  Bron: Style Me Pretty
  Bron: Style Me Pretty

Lees ook: 29 dingen die je denkt in de kraamweek