Dit is het gezicht van een kind dat stiekem voor 300 euro speelgoed heeft besteld

22.08.2018 04:55

Iedereen vindt het heerlijk om van tijd tot tijd eens goed online te winkelen. Een paar kliks, en je winkelwagentje zit vol, zonder enige last van winkelmedewerkers of stoffige paskamers. Of je het dan ook nog af gaat rekenen is natuurlijk een tweede, maar het voelde goed om even te shoppen. 

Meestal (of eerder, hopelijk) bestel je alleen de dingen die je echt kunt gebruiken, nog meer schoenen bijvoorbeeld. Tenzij je de zesjarige Caitlin bent, dan bestel je gewoon enorm veel speelgoed op Amazon, zonder dat je ouders het weten.

Ria Diyaolu, familie van kleine Caitlin poste dit onlangs op twitter, een foto die sindsdien de hele wereld over is gegaan:

Wat je op deze foto ziet is het moment dat de ouders van Caitlin achter haar shop-actie kwamen. Er kwam namelijk onverwacht een bezorgservice langs die eindeloos speelgoed begon uit te laden. Het gezichtje van Caitlin op deze foto spreekt boekdelen.

Hoe dit kan gebeuren, vraag je je af? Volgens Buzzfeed mocht Caitlin van haar ouders een Barbie bestellen voor haar verjaardag, en mocht ze zelf op haar moeders iPhone kijken of deze al onderweg was. Ondertussen bestelde dit meisje voor meer dan 300 dollar speelgoed. Hilarisch!

Maar; eind goed al goed. De familie besloot altruïstisch om te gaan met dit voorval en doneerde de gehele bestelling aan een kinderziekenhuis, waar Caitlin zelf ooit een week had gelegen.

https://twitter.com/R_tatas/status/1029609113343295489