Als je net bevallen bent, maar je man moet optreden bij een of andere awardshow

29.05.2018 04:55
Als je net bevallen bent, maar je man moet optreden bij een of andere awardshow

Model en presentatrice Chrissy Teigen beviel vorige week van haar tweede kindje. Samen met haar man, zanger John Legend, kreeg zij zoon Miles. Samen hebben zij al een driejarige dochter genaamd Luna. 

Chrissy staat bekend om haar heerlijke down-to-earth tweets over het moederschap, en haar constante grapjes over haar man. En afgelopen week kon ze weer los. John moest namelijk optreden bij de Billboard Music Awards, terwijl Chrissy thuisbleef bij de baby. En dat heeft ze hem laten weten ook.

Ze begon met een tweet waarin ze John eraan herinnerde dat het ‘short rib’ avond was, dus dat hij maar beter kon zorgen dat hij op tijd thuis zou zijn. (Trouwens, zo uitgebreid koken, een week na je bevalling, respect!)

Vervolgens filmde ze hun dochter Luna, terwijl ze naar de Music Awards zaten te kijken. De ontvangst van papa’s optreden was zeer lauwtjes…

En vervolgens deed ze zelf ook nog even een duit in het zakje…

Ja John, waar ben je eigenlijk? En als jij niet thuis bent, wie let er dan op de baby?? Gelukkig lukte het John om voor negen uur thuis te zijn, dus hij hoefde de short ribs in ieder geval niet te missen.

Bron: Twitter

LEES OOK: 15 keren dat Chrissy Teigen bewees een hilarische moeder te zijn