Oeps, een ongevraagde tekening op het behang? Deze moeder had een geniale oplossing

Eric en Kim wonen in Toronto, en zijn de ouders van Ryan van 6 en Peter van 4. Alles was pais en vree in Canada, tot Ryan besloot zijn kleine broertje te laten zien hoe je een huis tekent. Op het behang. In de woonkamer… Gelukkig had zijn moeder de perfecte oplossing.

Eric vertelde dat hij en zijn vrouw even niet opletten terwijl ze de schooltasjes van de kinderen inpakten. En alle ouders weten, soms hoef je ze maar een minuutje uit het oog te verliezen, om onomkeerbare schade aan te richten. Toen Kim terugkwam in de kamer, zag ze het volgende.

Oei! Stiften en behang zijn een dodelijke combinatie. Kim was uiteraard niet blij, maar iedereen moest naar school of werk, dus lieten ze het maar even voor wat het was. Na zijn werk haalde Eric de kinderen op van school, en toen ze terugkwamen ontdekte hij dat Kim inmiddels de perfecte oplossing had voor het ongevraagde stukje wall art.

Met een lijstje, en een professioneel uitziend ‘naamplaatje’ voor hun nieuwste kunstwerk, zag het er ineens een stuk vrolijker uit. Het werkje kreeg de titel ‘Interrupted House, 2017’ (Marker on latex paint). Eric vond zijn vrouws oplossing zo grappig dat hij erover tweette, en de tweet ging al snel viraal. Wij vinden het ook vrij geniaal.

 

Dit betekent trouwens niet dat Ryan en Peter voortaan altijd op het behang mogen tekenen. Kim en Eric hebben een goed gesprek met ze gehad, en ze hebben beloofd het voortaan toch bij papier te houden. Zoon Ryan: ‘de muur tekende ook helemaal niet lekker.’

Bron: Buzzfeed / Twitter

Lees ook: YAAASS! De 7 meest originele behangetjes voor je kleine boy

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Heerlijk en hysterisch: de beste zwangerschapsshoots van beroemdheden

De meeste moeders hebben wel een aantal foto’s van tijdens hun zwangerschap....
Lees verder