15 Dingen die echt vreselijk zijn aan Al Dat Speelgoed

06.10.2019 05:00
15 Dingen die echt vreselijk zijn aan Al Dat Speelgoed

Losse onderdeeltjes, hard plastic en dat je ook al niks kunt weggooien: deze dingen zijn de hel bij Al Dat Speelgoed.

Lees ook: 15x Speelgoed waarvan je denkt: WTF?!?!

1. Dat je een heel stylish speelgoedkist hebt waar ongeveer 0,00001% van het speelgoed ook daadwerkelijk in past.

2. Dat gemiddeld 99,99% procent van het speelgoed pijn doet aan je ogen in verband met primaire kleuren en hardplastic materialen.

3. Dat je je enorm had voorgenomen  om alleen maar houten speelgoed te kopen dat echt leuk bij je interieur staat. En dat je daar nu een beetje beschaamd om moet lachen.

4. Dat speelgoed dat geluid maakt maar waar geen volumeregelaar op zit bij wet verboden zou moeten worden.

5. Dat altijd als je de boel na een marathonopruimsessie van een maand of vier een soort van onder controle hebt, er natuurlijk weer een nieuwe verjaardag aankomt.

6. Dat verjaardagsvisite ondanks je zorgvuldig opgestylede speelhoek er geen been in ziet om je kind te verblijden met speelgoed met 19472 losse onderdeeltjes.

7. Dat speelgoed met losse onderdeeltjes sowieso niet te doen is, omdat er altijd binnen 3,5 seconde iets kwijtraakt.

8. Dat je altijd denkt dat je de enige bent die een bak met onderdelen heeft staan, waarvan je niet meer weet waar het bij hoort, maar dat dus eigenlijk iedereen zo’n bak blijkt te hebben.

9. Dat je nooit stiekem speelgoed kunt weggooien waar al maanden niet mee gespeeld is, omdat dat dan net het allerfavorietste speelgoed ooit bleek te zijn, drie uur nadat de vuilnisman is geweest.

10. Dat je je altijd voorneemt speelgoed eigenlijk niet meer weg te gooien, maar naar zo’n speelgoedinzameling te brengen, maar dat je dat uiteindelijk nooit doet.

11. Dat je je trouwens ook voorneemt de speelgoedcollectie niet meer aan te vullen met plastic rommel, maar dat gek genoeg toch ineens je hele kar vol hebt terwijl je alleen maar naar de Action ging om waxinelichtjes te kopen.

12. Dat er gewoon geen speelgoed bestaat dat peuters langer dan tien minuten zo hooked houdt dat je gewoon even met je telefoon kan spelen zonder dat de betreffende peuter dat van grote afstand meteen detecteert.

13. Dat het speelgoed dat jij het leukst vindt nooit het lievelingsspeelgoed wordt. Maar wel dat ene troeperige ding waar je vanaf dag één een hekel aan had.

14. Dat er speelgoed bestaat dat de neiging heeft om ineens ’s avonds laat terwijl je kind al uren ligt te slapen in de kast een deuntje te gaan spelen, waardoor jij je een driedubbele hartaanval schrikt.

15. Dat je kind het voor elkaar krijgt om naast een immense berg speelgoed te zitten en toch de onbestaanbare woorden ‘ik verveel me’ uit te spreken.

Lees ook: 20 Soorten speelgoed die per direct verboden zouden moeten worden.