Ben jij klaar voor de kerstdagen?

04.11.2020 12:31

De dagen worden weer korter, de wintertijd staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer bijna kerst is. Tijdens de kerstdagen kun je met vrienden en familie samenkomen om het jaar te overdenken, om gezellig samen te eten of om met je geliefde op de bank naar jullie favoriete film te kijken. Hoe zorg je ervoor dat je sfeer in huis kunt aanbrengen zonder dat je veel geld hoeft uit te geven? Wij geven je graag een aantal tips waarmee je in een handomdraai het ultieme kerstgevoel kunt krijgen!

 

Haal de boom in huis!

Voor velen is het hét hoogtepunt van de kerstdagen: de kerstboom versieren. Niets brengt meer sfeer in huis dan een mooie boom met mooie kerstballen. Weet jij al wat je graag wilt? Je kunt kiezen uit heel veel soorten stijlen. Misschien spreekt een strakke boom in een en dezelfde kleur je aan, wellicht wil je uitpakken. Je kunt gaan voor een transparante kerstbal, maar je kunt ook eens kijken naar ballen die voorzien zijn van een patroon. Wat ook heel mooi is, om deze twee juist te combineren. Zo breng je eenheid in je boom aan zonder dat het saai wordt. Het mag namelijk best een tikkeltje spannend. Durf daarom te combineren en doe vooral wat jij mooi vindt. Het is tenslotte jouw boom!

 

Wat trek je aan tijdens het familiediner?

Bij de kerstdagen horen diners en het is niet altijd eenvoudig om te kijken wat je aan moet trekken. Je wilt namelijk iets bijzonders, maar het zou ook fijn zijn dat je je outfit niet slechts een keer zou kunnen dragen. De kunst is om juist die kerstjurkjes te kopen waarmee je een verpletterende indruk kunt maken tijdens het familiediner, maar die je ook prima kunt dragen op een andere gelegenheid. Als je een ruim aanbod wilt bekijken, kijk dan eens wat de Bijenkorf je te bieden heeft. Je kunt hier jurken van allerlei merken vinden in uiteenlopende designs. Kies voor een mooie jurk met pailletten van een nieuwkomer als Bruuns Bazaar of pak uit met een prachtige alpaca wolblend jurk van Balenciaga.

 

Zoek je nog een leuk cadeautje?

Cadeautjes zijn onlosmakelijk verbonden aan de kerst. Weet jij al wat jij gaat geven? Mocht je nog wat inspiratie nodig hebben, kijk dan eens online. Hier vindt je heel veel mooie spullen die vaak voor scherpe prijzen van de hand worden gedaan. Het voordeel van online shoppen is dat je met een paar muisklikken kunt bestellen. Zorg er wel voor dat je op tijd je bestellingen doorgeeft want tijdens de feestdagen heeft de post het vaak iets drukker. Dat kan ervoor zorgen dat je iets langer op de levering van je bestelling moet wachten.