Hoe een baby je slaapposities beinvloedt

23.06.2015 08:15

Een baby in je bed maakt natuurlijk nogal veel uit voor de ruimtelijke verdeling van dit oppervlak. Andy en Charlie, twee vaders uit Amerika hebben tekeningen gemaakt van de situaties die in hun bed voorkomen sinds de komst van de baby, volledige vanuit enorm droog en humoristisch mannen-perspectief. Herkenbaar?? In ieder geval grappig.

De H van Hel

De H van de Helse nacht die je op het punt staat te beleven.

1G6eW

 

Het Kussenfort

Als je vrouw op Pinterest heeft gezien dat je bed een nodige upgrade aan decoratie nodig heeft en 20 kussens heeft gekocht en je je hier ’s nachts doorheen moet manoeuvreren.

1JS3m

 

De Booby trap.

Als je even naar het toilet bent geweest en je baby besloten heeft dat het voor jou het einde betekende een normale nacht in beden er geen andere optie is dan naar de bank verhuizen.

6LBX8

 

De Biohazard.

Wanneer je wakker wordt van een verdachte geur en eerst nog even denkt aan een gaslek en je je dan realiseert dat je baby’s stofwisseling niet aan praktische tijden doet en je nu je bed uit moet om vergassing te voorkomen.

biohazard

 

De Deodorant-Rol

Als je baby lekker tegen je aan komt knuffelen en je je realiseert dat de prettige baby-geur ’s nachts waarschijnlijk wordt overgenomen door het geur-aroma van je eigen, mannelijke oksel.

 

 

CAngJD7

 

De sjaal.

Als de winter aantreedt en de nachten kouder worden en je nergens meer behoefte aan hebt dan aan de warmte van je baby om je nek. Soms blijf je nog wel in slaap als je baby op je kruipt maar in dit geval zit het er wel in dat je wakker wordt van een vinger in je neusgat, een teen in je navel of wat kwijl in je oor.

 

eTo5a

 

 

De sneeuw-engel. 

Deze activiteit is blijkbaar niet alleen maar gereserveerd voor in de sneeuw.

oo2GS

 

De vuilnisbelt.

Misschien is dit een reden om vanaf nu alleen nog maar zacht en fluffy knuffels en speelgoed te kopen want die duploblokken en geluidsproducerende plastic voorwerpenzijn zeer onbevorderend voor de nachtrust.

 

 

junkyard

 

Donkey Kong.

Spreekt voor zich.

ntnje

 

De Dierentuin.

Als je huisdieren het feit dat er opeens een baby bij jullie in bed mag slapen als uitnodiging zien.

 

QxNveEl

 

De Jazzhands.

Wanneer je nachtrust wordt verstoord door wat woelige handjes.

vaqpx

 

De Stalker

Sommige slaapsituaties kunnen eng zijn, je slaapt éindelijk en dan wordt je om een onverklaarbare reden wakker, en ookal heeft je baby de mooiste ogen van de hele wereld, als je wakker wordt en deze ogen een paar centimeter van je hoofd je aan ziet kijken piep je toch anders.

WrnO8

 

Bekijk er nog meer op de humoristische blog van deze twee vaders.