Hou je hoofd en die van je kinderen koel met deze spotgoedkope airco

07.06.2023 13:53

Je kent het wel, van die klamme nachten dat je niet meer weet waar je het moet zoeken. Dat het zweet je oksels uit gutst en je op geen enkele manier lekker in je bed ligt omdat de hitte niet weg te blazen is. En niet te vergeten dat die kleine munchkins van je het net zo bloedje heet hebben als jij en dus ook niet lekker slapen. Wat doen we dan?

Juist. Een airco kopen. Om de goede vrede voor iedereen te bewaren en vooral iedereen te voorzien van die nachtrust die we verdienen.

Dit is de airco die je leven gaat redden

Om die warme nachten (en dagen) door te komen, is een airco zo gek nog niet. Deze airco met wieltjes van de Action, rol je gemakkelijk naar elke kamer in huis doordat ie mobiel is. Zo kun je in korte tijd de kamertjes van je kinderen afkoelen. En super handig, want als je niet thuis bent, maar je wilt toch alvast in een koel huis thuis komen kun je ‘m via de gratis app op afstand bedienen. Naast het koelen, kan deze smart airconditioner ook ontvochtigen en ventileren. Je hebt dus altijd frisse lucht in huis zonder een raam open te hoeven zetten. Bang dat-ie energie slurpt? Met energielabel A en de slimme thermostaat, verbruik je nooit te veel energie. Hebben?

Dutch Originals smart airconditioner

€279