Slimme deals voor slimme ouders: deze elektronica koopjes scoor je met Black Friday

24.10.2023 21:19

ls ouders van jonge kinderen weten we allemaal dat elektronica in huis een ware zegen kan zijn. Of het nu gaat om educatieve apps om de kleintjes bezig te houden of een babyfoon om ’s nachts heerlijk te kunnen slapen, deze gadgets zijn onze geheime wapens. Maar laten we eerlijk zijn, elektronica kan soms behoorlijk prijzig zijn. Daarom hebben we goed nieuws: Black Friday komt eraan!

Waar moet je naar uitkijken op vrijdag 24 november? Laten we enkele topkeuzes verkennen die jouw dagelijkse ouderschapstaken een stuk makkelijker maken.

 

 1. Babyfoons voor gemoedsrustAls ouder wil je niets liever dan weten dat je baby veilig en wel in zijn of haar wiegje ligt. Met Black Friday in aantocht, is dit hét perfecte moment om een geavanceerde babyfoon te scoren. Moderne video babyfoons bieden meer dan alleen video. Sommige modellen hebben ook temperatuur- en geluidssensoren, zodat je de kamertemperatuur kunt volgen en waarschuwingen kunt instellen voor geluidsniveaus, wat ideaal is om ervoor te zorgen dat je baby in een comfortabele en veilige omgeving slaapt. Bij Coolblue Black Friday vind je babyfoons van de beste merken met aantrekkelijke kortingen.
 1. Tablets voor educatief vermaakTablets zijn de moderne versie van een magische poort naar vermaak en educatie voor kinderen. Het is voor jou ook erg fijn, want je kids zijn er urenlang zoet mee. Er zijn wel duizenden kindvriendelijke apps en (educatieve) spellen te vinden. Kijk uit naar MediaMarkt Black Friday aanbiedingen op tablets van bekende merken, die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Je leest het goed: 24 november is een geweldige kans om een betaalbare tablet voor je kleintje te scoren.
 1. Koptelefoons voor stille car ridesKen je die momenten waarop je kinderen in de auto zitten en er een complete chaos van maken? Een koptelefoon is misschien wel dé oplossing zijn voor jou én je kinderen. Zowel Coolblue als MediaMarkt hebben een uitgebreide selectie kinderkoptelefoons die het reizen een stuk aangenamer maken. Vergeet niet te kijken naar deals op ruisonderdrukkende koptelefoons voor jezelf. Dank ons later.
 1. Draagbare opladers voor onderwegNiets is erger dan met een lege telefoon of tablet zitten als je kinderen een beroep op je doen voor hun favoriete spel. Een draagbare oplader is de redder in nood. Je vindt er zeker een tegen een gereduceerde prijs. Je wilt tenslotte nooit zonder stroom zitten wanneer je die belangrijke oproep moet plegen of een rustgevende app voor je kind moet opstarten. Stel je voor… Help!
 1. Stoomsterilisator voor flessen en accessoiresEen elektrische stoomsterilisator is een musthave voor ouders met baby’s. Hiermee kun je flessen, spenen en andere babybenodigdheden eenvoudig steriliseren en zo ervoor zorgen dat je kleintje veilig en gezond blijft. Kijk uit naar Black Friday-aanbiedingen voor deze handige apparaten.
 1. Elektrische flessenwarmer voor een warme hap

  Met een elektrische flessenwarmer verwarm je snel en veilig moedermelk of flesvoeding. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat de voeding altijd op de juiste temperatuur is, zonder gevaarlijke schommelingen.
 1. Draagbare luchtreiniger voor de gezondheidEen draagbare luchtreiniger verbetert de luchtkwaliteit van de babykamer. Het helpt bij het verwijderen van allergenen, stof en andere verontreinigingen, wat vooral belangrijk is voor baby’s met allergieën of ademhalingsproblemen.
 2. Een magnetron voor eten en warmte

  Een magnetron is een onmisbaar elektronisch apparaat voor ouders met jonge kinderen om meerdere redenen. Hier is waarom het zo belangrijk is:
  • Snel opwarmen van voedsel
  • Ontdooien van moedermelk of babyvoeding
  • Steriliseren van spenen en flessen
  • Bereiden van kindvriendelijke maaltijden
  • Opwarmen van kersenpittenkussens
 3. Een goede wasmachine voor wasbare luiers en vieze kleding

  Voor ouders die wasbare luiers gebruiken, is een efficiënte wasmachine een absolute noodzaak. Het regelmatig wassen van deze herbruikbare luiers is een duurzame keuze en bespaart geld op de lange termijn. Met Black Friday in het vooruitzicht, is dit het moment om op zoek te gaan naar aanbiedingen op wasmachines die geschikt zijn voor zwaardere ladingen, en die je helpen bij het schoonhouden van de luiers en het verminderen van je ecologische voetafdruk. Een goede wasmachine is ook ideaal voor de rest van de kleding van je kleintje – maar ook voor jezelf. Hoe nieuwer de wasmachine, hoe minder hij verbruikt. Tel dus uit je winst!
 1. Een babyweegschaal voor het bijhouden van de groei

  Voor ouders met een pasgeboren baby is een babyweegschaal een essentieel hulpmiddel. Het bijhouden van de groei en ontwikkeling van je kleintje is niet alleen geruststellend, maar ook van cruciaal belang voor de gezondheid van de baby. Ga tijdens Black Friday op zoek naar aanbiedingen op babyweegschalen, zodat je nauwkeurig en gemakkelijk het gewicht van je baby kunt meten!

Waar wacht je nog op? Houd de Coolblue Black Friday-deals en MediaMarkt Black Friday-deals goed in de gaten. Maak je klaar voor slimme deals en slimme aankopen!