Dit is het allerleukste last-minute cadeautje voor opa en oma!

07.12.2017 10:00

Ken je dat? Dat je nog even snel een cadeau nodig hebt? Barbara had een logeerdate gepland voor Morris (5) bij oma en opa. Gelukkig kon ze op het laatste moment nog een cadeau verzinnen: een gepersonaliseerd boekje van Mini Big Books met foto’s van jouw kind en opa en oma. Superleuk! Ook leuk voor onder de boom.

Het is ook altijd hetzelfde. Ik ben denk ik van nature heel attent, maar als puntje bij paaltje komt, ben ik toch vaak degene die met lege handen aankomt. Van mijn moeder heb ik het in ieder geval niet. Die neemt van een korte vakantie nog cadeautjes mee voor de hele familie.

Nu ging Morris (5) bij oma logeren – en wéér had ik niks gekocht als bedankje. Maar hé! Deze keer had ik een ingeving. Ik had op Facebook een foto gezien van Mini Big Books: een boekje dat je zelf kunt maken en waar je foto’s in kunt doen van je eigen dochter of zoon en van bijvoorbeeld opa en oma.

Dat werkt zo: je gaat naar de website van Mini Big Books en daar kies je een verhaaltje uit. In het geval van een kind dat uit logeren gaat bij opa en oma is het leuk om ‘Morris’ (of welke naam van het kind dan ook) wil nog niet weg te kiezen, dat gaat over een kindje dat uit logeren gaat bij zijn grootouders. Daar vindt hij een kist met allemaal herinneringen. Het boekje wemelt van de figuren die het gezicht van opa, oma en het kindje dragen. Even die drie portretfotootjes uploaden en klaar. Het kan gewoon vanaf je laptop of vanaf je mobiel.

Je print het uit op je kleurenprinter, vouwt het boekje volgens de instructies in de video en klaar. We pakten het boekje mooi in, vulden Morris’ logeerkoffertje en gingen op pad naar oma. Oma was er waanzinnig blij mee. (Ook leuk als cadeautje voor onder de boom.)

Kijk, zo maak je hem!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mini Big Books by HP, maar de content is 100% van ons. Wil je zelf ook snel zo’n leuk boekje met je kind in de hoofdrol maken, kies een verhaal en ga aan de slag op Minibigbooks.nl