Vanmiddag gaan we dansen in een Italiaanse trattoria!

26.02.2014 12:00
dansen trattoria

Femke weet nu nu al dat ze de hele zomer met Max op het terras van Trattoria Pizza Pazzani (Westergasfabriekterrein) gaat zitten. Waarom? Drank, muziek en genoeg afleiding om gedram van je kinderen te voorkomen. Deze zondag gaat ze voor het eerst!


trattoria

Pizza Pazzani is dé ontmoetingsplek van Westerpark, heb ik me laten vertellen. En de folder die laatst op mijn deurmat viel triggert me absoluut. In de Trattoria kun je met vrienden, familie en luidruchtige kinderen verblijven. Voor die laatste groep is er zelfs een aparte speelruimte ingericht.

Tot 1 april zijn er binnen jamsessies met muzikanten en DJ’s en vanaf 1 april is er op het terras livemuziek. Serieus, ik kan niet wachten. Dit klinkt zoals het leven zou moeten zijn. En Pizza Pazzani maakt het nog doller door op zaterdag- en zondagmiddagen La Dolce Pizza te introduceren: een pizza eten, terwijl de kinderen boven kunnen spelen in de teken- en videohoek.

De ruimte is afgezet met een speelhekje en de ouders kunnen een oogje in het zeil houden.
Ik denk dat ik hier de zomer ga doorbrengen! Als Max dan nog niet kan lopen, want ze kunnen er wel vanaf het terras in het water flikkeren.

Hm. Altijd wat, met die kinderen. Gaan we toch lekker binnenzitten?

pizza pazzani

www.pizzapazzani.nl

 

Foto: Thinkstock