Wauw! Fotografe legt flitsbevalling in de gang van het ziekenhuis vast

26.08.2019 04:55
Fotografe legt flitsbevalling in de gang van het ziekenhuis vast

De Amerikaanse Tammy Karin Schmitt is fotografe, o.a. gespecialiseerd in geboortefotografie. Twee jaar geleden legde zij een wel heel speciale bevalling vast. Namelijk in de gang van de Eerste Hulp van het ziekenhuis.

LEES OOK: Van je familie moet je het hebben: bevallingsselfie van zus gaat viraal.

Jes en Travis Hogan kwamen het ziekenhuis binnen, met Jes duidelijk al in een vergevorderd stadium van de bevalling. Nog voordat ze een kamer, en belangrijker een bed, konden bereiken, voelde Jes het hoofdje van de baby komen. Ze wist dat ze moest bevallen, daar, op dat moment.

Gelukkig bleef haar man Travis kalm. Hij ondersteunde haar, zodat ze zich rustig op de grond kon laten zakken. Inmiddels kwamen er verpleegsters aangesneld. En voor iedereen het wist, lag Jes’ en Travis’ zoon Maxwell op Jes haar borst. Kerngezond. Volgens de fotografe duurde de bevalling, vanaf het moment dat Jes binnenkwam, tot het moment dat Maxwell op haar borst werd gelegd, nog geen twee minuten.

Zowel moeder en baby maakten het gelukkig goed, ondanks de hectische bevalling. Maxwell hield alleen wat blauwe plekken over aan zijn plotselinge intrede in de wereld. Jes’ volledige bevallingsverhaal is te lezen op Tammy’s site.

Nooit meer iets missen? 
Schrijf je dan hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!