Alle moeders uit de prachtige fotoserie post-bevallingslijven nog één keertje op een rij

15.11.2016 14:00

Afgelopen weken hebben we in samenwerking met Lights by TENA een prachtige interviewserie met fotoshoot gepubliceerd. We portretteerden 6 van onze lezers met hun post-bevallingslijf. Hier zijn alle vrouwen nog één keer op een rij;Advertisement

_w4a0709

_w4a0726
Dit is Linda (25).
Zes maanden geleden werd ze moeder van een zoon. Linda: “Ik ben nog steeds aan het wennen aan mijn nieuwe lijf. Ik was vroeger al wat zwaarder, maar sinds ik moeder ben is de boel echt slapper geworden. Vooral mijn buik. Ik tennis sinds kort weer, dat voelt goed. Maar ik weet ook wel; die flubberhuid krijg ik daarmee niet meer weg. Mijn vriend houdt gelukkig van een beetje vol, iets om vast te pakken. Nou, dat heb ik genoeg. Dat hij nog steeds gek is op mijn lijf, helpt. Dat maakt het iets makkelijker om zelfverzekerd te zijn.”Advertisement
Het hele interview lees je hier.

_w4a0677

_w4a0601

De 46-jarig Danielle is een alleenstaande moeder van een tweeling van 7 en een dochter van 5. “Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind dat ik een buikje heb. Oké, buikje is een groot woord, laat ik het bollinkje noemen. Mensen zeggen vaak tegen mij: jij mag niet klagen. Zo van: jij ziet er nog zo goed uit, jij mag niet ontevreden zijn. Terwijl ik, zoals iedere vrouw, gewoon mijn onzekerheden heb. Misschien komt die reactie ook een beetje voort uit jaloezie, hoor. Dat vrouwen die misschien slechter uit een zwangerschap komen, denken: het is niet eerlijk.”
Het hele interview lees je hier.

 

_w4a0235

 

_w4a0267_1
Mirjam (40) woog meer dan 100 kilo. Afvallen lukte niet. Tot ze na haar bevallingen een maagverkleining nam. “Thuis grappen we weleens: we laten dit jaar het huis of Mirjam verbouwen.”
Advertisement
“Ik kan mijn twee zwangerschappen niet de schuld geven. Al tijdens mijn studententijd was ik veel te zwaar. Ik bewoog amper en at te veel en te ongezond. Toen ik zwanger werd en voor het eerst bij de verloskundige kwam, zei zij meteen: jij moet extra controle krijgen en verplicht bevallen in het ziekenhuis. Vanwege mijn overgewicht was ik een risicogeval. Ik vond dat zo vernederend. Dat ik zo dik was geworden dat ik een gevaar voor mezelf en mijn kind vormde. Toen besloot ik: dit gebeurt me niet nog eens. Bij de volgende bevalling ben ik superslank!”
Het hele interview lees je hier.

_w4a0430_1

_w4a0377

Dit is Charmayne. Ze is 27 jaar en alleenstaande moeder van een tweejarige zoon. “Ik ben te lui om te gaan sporten. Nou ja, misschien is lui niet het goede woord. Ik werk fulltime als manager in een kapsalon en ben alleenstaande moeder van een kind van twee jaar. Wanneer ik ‘s avonds thuis op de bank plof, ben ik kapot. Bovendien; als ik wil sporten, moet ik weer oppas regelen. En mijn ouders passen al zoveel op. De tijd die ik met mijn zoontje heb, wil ik ook met hem besteden. Dan maar een wat minder strakke buik. Wat dat betreft zijn mijn prioriteiten wel duidelijk, hoor.”
Het hele interview lees je hier.

_w4a0229

 

_w4a0289

Irene (35) kreeg haar drie kinderen binnen drie jaar. “Mijn lijf leek na al die zwangerschappen en bevallingen als het ware gereset. Het kreeg de kans om opnieuw te bepalen wat bij me paste en wat goed was. Ik werd uiteindelijk tien kilo lichter dan voordat ik kinderen had. Het ging vanzelf.  Met de kinderen lekker naar buiten, wandelen en fietsen. Ook gezond eten leek makkelijker. Ik wilde voor mijn drie kinderen het beste, dus at ik dat zelf ook. Opeens was alles in balans, voor het eerst in mijn leven.”
Het hele interview lees je hier.

 

_w4a0676

_w4a0653

Margot kreeg op haar 23e haar eerste kind. de jongste was zo’n makkelijke baby, dat ze er nog wel een bij kon hebben. In totaal kreeg ze vier kinderen, net als in het gezin waarin ze zelf opgroeide. “Ik heb nooit de behoefte gevoeld om boeken te lezen over opvoeden of te googelen naar hoe iets moest. Ik deed gewoon wat ik dacht dat goed was. Soms werkte het, soms niet, maar altijd kwam het goed. Tegen de zwangerschapskilo’s heb ik nooit hoeven vechten. Sporten is mijn hobby. Zodra het lichamelijk weer kon, trok ik mijn hardloopschoenen aan en ging lopen. Sporten is voor mij ontspanning, geen inspanning. Ik deed het voor de lol, niet omdat het moest.”
Het hele interview lees je hier.

 

 

lightsbytena_preffered-image

Deze interviewserie met fotoshoot kwam tot stand in samenwerking met lights by TENA, een nieuw product dat pas sinds begin dit jaar verkrijgbaar is in de Nederlandse supermarkten en drogisterijen. Het ligt in het schap tussen de reguliere inlegkruisjes. Een op de drie vrouwen van 35+ krijgt te maken met kleine ongelukjes. Je kan hier een gratis proefpakket bestellen, zodat je het kan proberen. Doe er je voordeel mee.

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.