Realityster Whitney Port geeft eerlijk toe: ‘Ik baal dat mijn lijf is veranderd sinds mijn zwangerschap’

09.05.2019 04:50

Whitney Port, bekend van realityseries zoals The Hills en The City, vertelt in haar Youtube-serie I love my baby, but… elke week over haar ervaringen met verschillende aspecten van zwangerschap en het moederschap. In deze video is ze heel eerlijk is over haar lijf: ze is blij met haar baby, maar ze baalt dat haar lijf veranderd is.

In de beschrijving van de video geeft Whitney aan zich een beetje te schamen voor het feit dat ze zich druk maakt om zoiets ‘oppervlakkigs’, maar ze vertelt dat ze het tijdens haar zwangerschap en na de bevalling moeilijk vond om zich goed te voelen in haar lijf. Ze vertelt dat naast het feit dat ze is aangekomen tijdens haar zwangerschap, ze het ook lastig vind dat sommige lichaamsdelen, zoals haar borsten, vagina en tepels, er niet meer zo uit zien als voorheen. Haar man, die filmt, weet haar gelukkig wel te vertellen dat die onzekerheid écht niet nodig is.

Het is logisch dat je lichaam verandert tijdens en na een zwangerschap, dat is nou eenmaal natuurlijk. Maar ben je ‘oppervlakkig’ als je je hier druk om maakt, of hier onzeker van wordt? De moeilijkheden waarover Whitney in deze openhartige video zo eerlijk vertelt worden door veel moeders gedeeld, zo blijkt uit de comments. Wij vonden het in ieder geval dapper, en (helaas) ook zeer herkenbaar.

Lees ook: Realityster Whitney Port vertelt eerlijk over moeilijke borstvoeding in ontroerende video