Wat heb je nodig (vier personen)?
– 1 gele paprika
– 2 rode uien
– 250 gram cherrytomaten
– 195 gram falafel
– 5 eetlepels olijfolie
– 8 gram tijm
– 1 teen knoflook
Wat je doet
- Steek de barbecue aan. Snijd de paprika in stukken van 2 cm en de uien in parten. Rijg om en om tomaat, paprika, falafel en ui aan de spiesen.
- Pureer de olie, tijm en knoflook met een keukenmachine of staafmixer in 1 min. tot een gladde kruidenolie. Bestrijk de spiesen met de helft van de olie. Rooster de spiesen 6 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Schenk vlak voor serveren de rest van de kruidenolie erover.
(Bron: Albert Heijn / beeld: Albert Heijn)
Lees ook: Een keer een avondje zonder vlees met deze overheerlijke zoete aardappeltaart
Sanne (28) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.