Deze onconventionele tip voor benauwde baby’s vloog het hele internet over

Deze onconventionele tip voor benauwde baby's vloog het hele internet over
Heeft jou baby’s wel eens last van benauwdheid door vastzittend slijm? Misschien heb je dan wel iets aan deze tip. Toegegeven, het is wat onconventioneel, maar het schijnt te werken als een zonnetje. 

Facebookpagina Melons and Cuties deelde deze tip ongeveer drie weken geleden: als je baby benauwd is, ga dan in een ruimte zitten met hoge luchtvochtigheid (bijvoorbeeld je badkamer), en leg een trillende vibrator op de rug van je baby. Ja, een vibrator, dat lees je goed. De trillingen van de vibrator maken het vastzittende slijm los, waardoor je baby minder benauwd wordt.

De reacties op deze post waren verdeeld. Sommige mensen vonden het ronduit raar om een sexspeeltje te gebruiken bij je baby. Maar grappig genoeg reageerden er ook veel medische professionals zoals verpleegsters, kraamverzorgsters en artsen, die vertelden dat deze methode al langer wordt gebruikt in ziekenhuizen. Zo zie je maar weer.

Lees ook: Vader krijgt huilende dochter stil met een simpel trucje (teach us, master!)

Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Illustratrice vraagt zich af: ‘waarom dragen vrouwen de mentale last van een gezin?’

Laatst schreef onze eigen Renée dat ze er doodmoe van werd dat...
Lees verder