Het bestaat: hier vind je een spa speciaal voor baby’s

06.12.2016 04:55
Het bestaat: hier vind je een spa speciaal voor baby's

Spa’s alleen voor volwassenen? Niet in België! Iets onder Antwerpen, in Berghem, kunnen baby’s genieten van speciale bubbelbaden van 35 graden. Goed voor de spierontwikkeling, de ademhaling én ze slapen als een roos.

Lees ook: Alles wat je wil weten over babymassage

Chiara van Hintum kwam op het idee voor de spa nadat ze negen maanden geleden haar dochtertje Noëmi kreeg. Zelf was ze vroeger wedstrijdzwemmer en ze wilde graag samen met haar kind iets met water of zwemmen doen. “Ik ging kijken naar de mogelijkheden, maar in gewone zwembaden stuit je op chloor en koud water. Volgens de Belgische Hoge Gezondheidsraad is dat hartstikke slecht. Juist hetgeen wat ik wilde doen, bleek niet zo gezond voor pasgeboren baby’s,” zo vertelt ze aan het AD.

Ze besloot daarom een heuse wellness voor baby’s op te zetten. De spa is bedoeld voor pasgeboren baby’s van zo’n tien dagen (als de navel is genezen) tot zes maanden oud. Tijdens de sessie van een kwartier tot een half uur wordt hun hoofd ondersteund door een drijfband. Het is even een investering, voor een sessie betaal je 55 euro, maar baby’s schijnen het heerlijk te vinden. Te leuk toch?

Baby Spa Precho, Berchem

Lees ook: Ontspannend, helend en gewoon leuk: babymassage!

Bron: AD
Beeld: Facebook Precho