Binnen tien minuten aan tafel met deze verse pasta met kip en pesto

Binnen tien minuten aan tafel met deze verse pasta met kip en pesto
Recepten beloven natuurlijk altijd dat ze in een mum van tijd te maken zijn, maar dit is echt zó klaar. We beloven het. Als je het maakt met verse pasta en kipfilet a-la-minute dan kost deze heerlijke pasta je tien minuten. Stopwatch aan eeeeen…. GO!

Wat doe je?

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in water met zout in 6-8 min. beetgaar.Bestrijk ondertussen de kip met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en bak de kip volgens de verpakking. Kook ondertussen de spaghetti in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Giet de spaghetti af en zorg dat je een kopje kookvocht opvangt. Roer de pesto door de spaghetti, samen met wat kookvocht en eventueel peper en zout. Verdeel de spaghetti over de borden en leg er de kipfilet bij.
  3. Verdeel rucola over de kipfilet. Sprenkel er olijfolie over en rasp er de kaas boven. Serveer met broccoli.

Wat heb je nodig (vier personen)?

Bron: AH.nl

LEES OOK: Supermakkelijke pompoen-pesto-pasta

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Jaaa ze zijn er weer! Dus vanavond eten we pappardelle met asperge en ei

We hebben er smachtend naar uitgekeken, maar eindelijk is het zo ver!...
Lees verder