Bizar: vrouw doet alsof ze zwanger is, steelt een baby en doodt de moeder

23.11.2016 11:15
Bizar: vrouw doet alsof ze zwanger is, steelt een baby en dood de moeder

Het klinkt als een ware nachtmerrie, maar voor de 27-jarige Amerikaanse Laura werd het de werkelijkheid: haar baby werd van haar afgenomen, waarna zij zelf van het leven werd beroofd. Een bizar verhaal, maar bovenal intens verdrietig.

De 34-jarige Yesenia Sesmas uit Dallas beweerde maandenlang zwanger te zijn, terwijl ze dit niet was. Omdat er aan het einde van de rit natuurlijk wel een baby moest komen, besloot ze een zes dagen oude baby te ontvoeren en haar moeder dood te schieten.

Lees ook: Aangrijpend: jonge ondernemer én vader zoekt opvolger na overlijden vrouw

Toen de vader van de pasgeboren Sophia thuiskwam, trof hij zijn vriendin dood aan en was zijn dochtertje nergens te bekennen. Gelukkig lukte het de locale politie om de baby na een lange zoektocht bij Yesenia thuis te traceren, zo’n 400 kilometer verderop. Sophia was ongedeerd.

Yesenia, die direct werd gearresteerd, beweerde een afspraak met Laura te hebben. Ze kende haar al een aantal jaren en zij zou haar dochter aan haar afstaan. Het wapen zou ze slechts bij zich hebben gehad om Laura te bedreigen als ze zich toch niet aan die afspraak zou houden. Yesenia was al een bekende van de politie in verband met een eerdere ontvoering.

Lees ook: Waarom ik mijn kinderen het liefst een harnas aantrek

Bronnen: ADDallas News