Deze winkel heeft het begrepen: ‘voeden mag bij ons waar en wanneer je maar wil’

30.06.2019 04:55

Borstvoeden in het openbaar, het is nog niet overal even geaccepteerd. Maar de Amerikaanse winkelketen Target (absolute favoriet onder Amerikaanse mommies) besloot in ieder geval haar steentje bij te dragen.

Target is een van de grootste winkelketens van Amerika, en hun winkels zijn een soort supermarkt, kledingwinkel, bouwmarkt en speelgoedwinkel in een. Het kan dus dat je je zolang in een Target bevindt, dat je baby honger krijgt. Gelukkig is dat bij hen geen enkel probleem.

Een foto van een aankondiging die in Target hing ging afgelopen week viraal. Op het bordje staat: ‘In Target staat het je vrij borstvoeding te geven waar en wanneer je maar wil, terwijl je boodschappen doet. Because we think that #momsrock. Maar, zoek je een comfortabeler of rustiger plekje om te voeden of een luier te verschonen, vraag dan een van onze paskamermedewerksters naar onze voedingsruimtes! Een rustige plek om even pauze te nemen tijdens je bezoek aan Target. Er liggen ook wat gratis spullen voor jou en je baby, om jullie bezoek nog leuker te maken.’

Wij zeggen, goed geregeld! Misschien kunnen ze dit in de Hema ook gaan doen :)?

Bron: Facebook

Lees ook: 16 beroemdheden die zonder gêne borstvoeden in het openbaar