Cheeta ontsnapt in Beekse Bergen (met video!)

17.03.2015 17:30

Het ene moment loop je rustig met je kinderen naar neushoorns en antilopen te kijken in dierenpark Beekse Bergen en het volgende moment waan je je op safari in Zuid-Afrika met achtervolgingen van cheeta’s, neushoorns en buffels. 

Een bezoekje aan dierenpark Beekse Bergen pakte afgelopen zondag voor moeder Sandra van Dijk en haar zoontjes Niels en Jesper  wel heel spectaculair uit. Terwijl zij het dierenpark bezochten ontsnapten twee cheeta’s uit hun verblijf en renden de neushoornvlakte op. Daar achtervolgden de cheeta’s eerst antilopen en buffels, nadat ze zelf achterna werden gezeten door neushoorns en buffels.

Door een fout van een verzorger konden de cheeta’s uit hun eigen verblijf ontsnappen. Een verzorger was met een auto met aanhanger uit het cheeta verblijf gereden.  Het hek sloot niet goed door de aanhanger en vervolgens ontsnapten de cheeta’s. Sandra pakte meteen haar telefoon en filmde de ontsnapping. Was ze niet bang? Aan RTL nieuws vertelt ze: “Het was duidelijk dat de cheeta’s niet bij ons konden komen. Niemand was bang, maar ik heb de kinderen wel dicht bij me gehouden.”
Bron: RTL nieuws

 

Beeld: Thinkstock