Haha! De actie van deze vader deed heel wat stof opwaaien op Twitter

Haha! De actie van deze vader deed heel wat stof opwaaien op Twitter
Alle moeders weten: mannen moet je duidelijke instructies geven, gewoon om verwarring te voorkomen. Ashlie Nicole Williams uit Louisana dacht dat ze dit gedaan had, maar haar man bleek haar toch niet helemaal juist te hebben begrepen. 

Ashlie stond de afwas te doen, toen haar man Aaron thuiskwam met hun tweejarige dochter London. ‘Toen hij binnenkwam zei hij dat ze in slaap was gevallen in de auto, dus ik zei dat hij haar boven in bed moest leggen, en dat ik haar later wakker zou maken om haar eten te geven en haar in bad te doen.’ Haar man liep met hun dochter naar boven, en toen Ashlie klaar was met de afwas besloot ze even bij London te gaan kijken. Toen trof ze het volgende aan.

Je kan moeilijk zeggen dat Aaron niet exact heeft gedaan wat Ashlie vroeg. Hij heeft haar namelijk direct in bed gestopt. In haar autostoeltje, dat wel. Maar hij heeft haar dan wel weer lief ingestopt.

Ashlie: ‘Ik moest de kamer uitlopen omdat ik zo hard moest lachen, maar ik wilde haar niet wakker maken. Ik heb het licht uit gedaan en haar laten liggen. Mijn man snapte niet wat het probleem was. Hij had toch precies gedaan wat ik vroeg?’
Ashlie deelde de actie van haar man op Twitter, en haar post ging meteen viraal. Verschillende moeders herkennen de actie van Aaron van hun eigen mannen, maar anderen nemen het voor hem op of complimenteren hem met zijn inventiviteit.

Bron: Buzzfeed

Lees ook: 10 Handige dingen die moeders kunnen (en vaders niet)

 

Geschreven door
More from Sanne Mulder

Een heerlijk dagje park en dan nagenieten bij de Vondeltuin

Als je in Amsterdam woont is er eigenlijk niets fijner dan op...
Lees verder