Dit gebeurt er als je kleuters een kookboek laat schrijven

11.06.2018 04:55
Dit gebeurt er als je kleuters een kookboek laat schrijven

Een school in Amerika liet kleuters voor Moederdag een kookboek maken met hun favoriete recepten. Het resultaat? De gerechten zijn in ieder geval zeer creatief. 

LEES OOK: Een dagje Amsterdam met een kleuter in 19 woede-aanvallen

Twitter-gebruiker Jordan Adams vond het boek toen hij bij zijn neefje Ethan op bezoek was. Ethans klas had het kookboek samengesteld voor Moederdag. Op twitter deelde hij een aantal foto’s van recepten uit het boek, en het is hilarisch.

Laten we eens kijken naar deze zeer interessante combinaties

Sebastiaan’s Pannenkoeken

twitter/Jordan Adams

Sebastiaan’s recept voor pannenkoeken heeft maar 1 ingrediënt: zout. Dit zout kost helaas wel 70 dollar. Ook heeft hij aan het einde van zijn recept nog een goed leermoment over het opruimen van je bord.

Joe’s taco’s

twitter/Jordan Adams

Het wordt al snel duidelijk dat Joe eigenlijk helemaal geen taco’s wil maken. Dit herhaalt hij nog een aantal keer. Halverwege het recept schakel hij over naar cheese roll-ups, waar je alleen witte kaas, gele kaas en tortillas voor nodig hebt. Ook wordt duidelijk dat Joe geen fan is van bonen.

Ariana’s Macaroni

twitter/Jordan Adams

Deze macaroni heeft een bereidingstijd van 5 minuten per dag. De ingrediënten bestaan onder andere uit aardbeien, speelgoed en een rugzak.

Ethan’s Eggs

twitter/Jordan Adams

Ethan’s Eggs heeft drie ingrediënten: pannenkoeken, suiker en skittles. Eh… oké.

Jordans bericht over het kookboek werd meteen opgepikt op Twitter, en is inmiddels meer dan 70.000 keer geretweet, en 180.000 keer geliket. Misschien tijd om een professionele uitgeverij te gaan zoeken?

Bron: Twitter

LEES OOK: Ode aan de kleuterjuf: ‘Ik kan je niet vertellen hoe blij ik met je ben’