Doodeng! De meest creepy dingen die mensen zagen op hun babyfoon

06.01.2019 04:55
Doodeng! De meest creepy dingen die mensen zagen op hun babyfoon

Ouders hebben steeds vaker een babyfoon mét camera, waarmee ze via hun laptop of telefoon hun baby in de gaten kunnen houden. Goed voor je gemoedsrust, zou je denken, maar dat blijkt in de praktijk toch tegen te vallen… Zo eng, dit!

Dankzij de Paranormal Activity-films worden wij toch altijd een beetje huiverig van die korrelige zwart-witbeelden van onze bloedjes. En de verhalen van deze ouders helpen daar niet echt bij. Lees en huiver!

1. Een tweede kind
Op het eerste gezicht lijkt er niets mis met deze foto. Tot je erachter komt dat deze ouders slechts een kind hebben… Slechts een vertekening van het beeld, of een misschien niet zo heel denkbeeldig vriendje?

2. Angsthaas
Een stel snapte niet waarom hun peuterzoon bang was voor zijn babyfoon. Ze probeerden hem gerust te stellen, maar hij bleef maar angstig. Zijn ouders snapten er niets van, tot zijn moeder op een gegeven moment ’s nachts even bij haar zoon ging checken. Uit zijn kamer hoorde ze een mannenstem, die ‘wake up little boy, daddy’s looking for you’ zei. Ze snelde de kamer in, en toen ze op de camera van de babyfoon verscheen, zei de stem ‘look, someone’s coming’. Uiteindelijk bleek hun babyfoon te zijn gehackt. Doodeng.

3. De inbreker
Voor deze ouders werd hun grootste bewaarheid toen ze de opnames van hun baby monitor bekeken, en ineens een inbreker in hun baby’s kamer zagen staan. De man bleef enkele minuten naast de slapende baby staan, om vervolgens zijn weg te vervolgen door de rest van het huis. Uiteindelijk nam hij wat geld en een laptop mee, de baby liet hij, godzijdank, ongedeerd.

4. De acrobaat
De babyfoons met camera leveren gelukkig niet alleen enge beelden op, maar soms ook eh, bizarre. Deze ouders hoorden hun peuter huilen, en toen ze de beelden checkten, zagen ze dat die zich op een wel heel bijzondere manier uit zijn bed probeerde te manoeuvreren. Gelukkig konden ze hem er snel afhalen, voordat er ongelukken gebeurden.

5. Een vreemde vrouw

Stel je voor dat je je babyfoon checkt, en ineens ziet hoe een vreemde vrouw zich over jou baby buigt, en hem oppakt. Dan wordt je toch helemaal gek? Het gebeurde een stel uit Amerika. Ze zaten beneden televisie te kijken, toen de moeder besloot even de baby te checken via de monitor. Vervolgens zag ze een vrouw die ze niet kende over het wiegje van haar baby gebogen staan, en hem uit zijn bedje halen. Compleet in paniek stormden de ouders naar boven, waar hun zoon rustig en ongestoord in zijn bedje lag te slapen. De vader en moeder waren doodsbang, tot ze de beelden nog een keer bekeken. Op de achtergrond konden ze vaag een blaffende hond onderscheiden, en toen viel het kwartje. Het was de hond van hun buren. Ze bleken dezelfde baby monitor te hebben als de buren, en de kanalen waren per ongeluk verwisseld. De beelden kwamen dus uit de slaapkamer van hun buurkind.

6. Een open deur

Een koppel zat beneden televisie te kijken, terwijl hun peuter boven rustig lag te slapen. Af en toe checkten ze de baby monitor, maar alles was rustig. Geen geluid van boven. Echter, toen ze naar boven gingen, stonden ineens alle deuren en ramen wijd open. Zelf dachten ze aan een inbreker, maar er was niks weg. En wie breekt er nou in om alleen maar een paar ramen open te zetten?

7. Té gemeen
Een moeder die er weinig vertrouwen in had dat ze haar man alleen kon laten met de kinderen, besloot voor de zekerheid een baby monitor te installeren in de kinderkamer, zodat ze via haar telefoon kon zien of alles goed ging. Wat ze echter niet wist, was dat haar man de monitor ontdekt had, en besloot haar terug te pakken. Hij kocht een eng vrouwenmasker en bijbehorende pruik, en ging hierin gekleed even kijken bij de kinderen. De babyfoon heeft een bewegingssensor, en stuurt automatisch een screenshot naar je telefoon wanneer er ‘iemand’ bij de kinderen in de kamer is.

Bron: Healthy Way

Lees ook: Als je kind opeens spoken ziet. WTF?! Doodeng!