Een heerlijk dagje park en dan nagenieten bij de Vondeltuin

31.07.2014 13:30
Een heerlijk dagje park en dan nagenieten bij de Vondeltuin

Als je in Amsterdam woont is er eigenlijk niets fijner dan op een warme dag naar het Vondelpark te gaan. Lekker in de schaduw onder een boom, picknicken, spelletjes doen. En als het avond wordt en iedereen trek krijgt een plekje zoeken bij de Vondeltuin. Een geweldig terras in het meest zuidelijke puntje van het park. 

In Amsterdam echt een begrip: op het terras van de Vondeltuin hangt die onmiskenbare sfeer van zomer in de stad. Van naar buiten met heerlijk weer en urenlang buiten zitten. Bij het grote terras zit een zandbak en een speeltuin, zodat je kinderen zich kunnen vermaken. Er hangt echt een heel fijne, ontspannen sfeer. Rondscharrelende kleintjes, spelende kinderen, gezellige mensen, aardige bediening, helemaal top!

Je kan superlekker eten bij de Vondeltuin voor prima prijzen. Ze hebben de standaard tosti’s en salades, maar als je voor iets aparters gaat kan je er ook terecht. Bestel bijvoorbeeld een keer het broodje met huisgemaakte pompoenhummus, gepofte paprika, gerookt sesamzaad en ahornsiroop (6,50). Ook hebben ze voor een lief prijsje (6,00) een kindermenu met vissticks of kipnuggets. Iedereen blij.

Als de avond valt kan je lekker blijven zitten. Wanneer het donker begint te worden gaan de tuinfakkels en lichtsnoeren aan, waardoor het terras nog sfeervoller wordt. Als het fris begint te worden gaan de kachels aan en worden er dekentjes neergelegd waar je gezellig onder kan kruipen.

Voor de vondeltuin hoef je niet per sé te reserveren, behalve als je met groepen van 15 mensen of meer gaat. Dan kunnen ze ook een speciaal stuk van het terras voor je afzetten, dus ook leuk voor feesten of etentjes.

Een heerlijk dagje park en dan nagenieten bij de Vondeltuin Een heerlijk dagje park en dan nagenieten bij de Vondeltuin Een heerlijk dagje park en dan nagenieten bij de Vondeltuin

De Vondeltuin
Vondelpark 7
1075 VR Amsterdam

06 2756557
www.devondeltuin.nl
openingstijden: In de zomer elke dag vanaf 10:00 geopend