EINDELIJK ANTWOORD: Waar blijven toch al die sokken?

16.08.2019 04:55
EINDELIJK ANTWOORD: Waar blijven toch al die sokken?

Heb jij ook altijd enkele sokken over na wasbeurten? Blijf je maar sokken kopen, in de hoop dat je dit paar wel compleet kan houden? Wat blijkt: het ligt niet aan jou! 

Waarom raak je sokken altijd kwijt? Ten eerste natuurlijk omdat ze klein zijn, en makkelijk onder het bed/in een kast/onder de autostoel/tussen de tanden van de hond verdwijnen. Ten tweede omdat ze met twee zijn, waardoor je altijd overblijft met een sok, als eeuwige herinnering aan zijn verdwenen vriendje. Maar is het echt je eigen onoplettendheid die ervoor zorgt dat je constant naar de Hema moet, of zit er meer achter?

Afgelopen week ging onderstaande tweet viraal, met een foto van de wasmachine uit de gemeenschappelijke ruimte van een camping. Deze deed het niet goed meer, dus haalden de eigenaren de voorkant eraf. Wat bleek: een jaarvoorraad aan sokken was het probleem! Deze wasmachine at sokken!

Voordat je met een breekijzer je eigen wasmachine te lijf gaat: check even of de rubberen rand bij de deur die zorgt voor goede afsluiting nog sluit. Als dat zo is, zal je waarschijnlijk geen sokken in je machine vinden. Sluit deze echter niet goed, dan kan het dat tijdens het centrifugeren de sokken als het ware de trommel uitgeslingerd worden, en onderin je machine belanden.  Even checken dus! Bespaart je weer een retourtje Hema.

Bron: Scary Mommy

LEES OOK: Mijn ode aan de joggingbroek