Gezocht: chaotische gezinnen voor een nieuw televisieprogramma

07.01.2015 16:32

Een kennis van ons werkt bij een televisieproductiebedrijf. Voor een nieuw programma zoekt ze gezinnen waar het heel DRUK is. We mogen niet verklappen wie de presentator is, maar het is een HEEL BEROEMDE EN LEUKE cabaretier…. Het programma eindigt met een privé stand-up voor je eigen gezin. Wie durft?

Is het bij jou thuis iedere avond een uitdaging het hele gezin aan tafel te krijgen? Lijk je wel een overbelast taxibedrijf dat continu onderweg is de kinderen naar school, de voetbalclub, balletles of opa en oma te halen en brengen? Begint de oudste al te puberen? En kan je partner geen ‘nee’ zeggen tegen de kinderen? Is jouw gezinsleven hectisch, turbulent, chaotisch en ben je daarnaast ook al zo druk met werk, hobby’s en verdere verplichtingen? Staat het leven van jouw gezin door alle drukte volledig op z’n kop en zit je soms met de handen in het haar omdat het maar niet wil lukken de juiste balans te vinden? Dan zoekt BlazHoffski jou en je gezin!

In samenwerking met een bekende Nederlandse comedian die van huis uit gezinspedagoog is, willen wij een programma maken waarin gezinnen de kans krijgen hun gezinsleven op orde te brengen. Het leven thuis wordt onder de loep genomen en samen gaan we kijken welke aspecten van het gezinsleven verbeterd kunnen worden. Onze comedian zal mede door het gebruik van humor patronen signaleren en doorbreken en een luchtig perspectief bieden op de roerigheid in het gezin. Het doel is om de zaken meer op rolletjes te laten lopen, zodat de rust in huis wederkeert.

Het programma eindigt met een privé stand-up voor je eigen gezin.

Herken je jezelf en jouw gezin in onze beschrijving en lijkt het je leuk mee te werken aan het programma? Stuur dan een e-mail met jouw verhaal naar Mas van Putten masvanp@chello.nl We nemen dan contact met je op en kunnen je dan meer vertellen over deze proefaflevering. Deze proefaflevering wordt overigens niet uitgezonden, het dient enkel voor intern gebruik. Vanzelfsprekend staat daar een financiele vergoeding tegenover.

BlazHoffski is bekend van onder andere Hello Goodbye, De Beste Singer-Songwriter van Nederland, De Keuringsdienst van Waarde, Toren C, De Wilde Keuken, De Rekenkamer, 24 uur met…, Verborgen Verleden en Golden Oldies.

Mocht je naar aanleiding van deze oproep vragen hebben over dit programma, dan kun je ook vrijblijvend mailen of bellen naar: masvanp@chello.nl mobiel 06-52474445 bellen mag en kan altijd

 

 

Foto: Thinkstock