Gezocht: eerste hulp bij spitsuurkoken! (Gaat jouw recept winnen?!)

17.10.2016 12:08

Het is moeilijk hoor, elke dag een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten die iedereen ook nog eens lust. Want ja, vandaag is bloemkool nog hun lievelingseten, morgen is bloemkool het al-ler-vieste in de he-le wereld. Daarbij is het avondeten een van de meest hectische momenten van de dag: je komt net thuis, hebt hard gewerkt, de kinderen willen hun verhaal kwijt en dan moet je nog net een tandje bijzetten.

Daarom: zullen we elkaar helpen? Wij zijn, samen met Tefal, op zoek naar de beste kindproof-recepten. Overigens zijn ontbijt- of lunchrecepten ook van harte welkom! Want het perfecte knoeivrije recept voor wentelteefjes hebben wij nog niet gevonden! Wil je meedoen? Schrijf jouw favoriete recept op en mail deze, samen met wat foto’s van jou en je kinderen, vóór maandag 31 oktober naar oproep@me-to-we.nl o.v.v spitsuurkoken. De redactie van Me-to-We kiest de leukste en lekkerste recepten uit. Van de winnende recepten maken we een prachtige video van jou en je kinderen die het recept koken. Ook krijg je een giga pakket met pannen van Tefal t.w.v. €195,80.

Belangrijk om te weten:
– De opnames van de video zullen op 9 november in Amsterdam zijn.
– In het recept moet minstens één (koeken)pan gebruikt worden.
– De video wordt gebruikt op Me-to-We en Facebook.


downloadDit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Tefal, maar de inhoud ervan is van onszelf.

Kwaliteit begint met topmateriaal. Daarom zijn de nieuwe pannenseries van Tefal zo ontworpen dat je er de beste resultaten mee boekt. Zo introduceren ze nu de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag: Titanium Excellence! Deze laag is van zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Daarnaast geeft de rode THERMO-SPOT precies aan wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. Zodra de cirkel in de rode stip effen rood kleurt kun je beginnen met bakken. Hierdoor gaan  vitamines niet verloren en krijg je de beste smaak, textuur én kleur.
De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie.

 Lees hier alles over ons advertentiebeleid