Hartverscheurend! 5-jarige krijgt droombruiloft voor haar openhartoperatie

Hartverscheurend! 5-jarige krijgt droombruiloft voor haar openhartoperatie
Op het eerste gezicht is de 5-jarige Sophia Chiappalone uit Connecticut als elk ander meisje, lief, vrolijk, met een grote lach op haar gezicht. Wat je niet ziet is dat Sophia een keiharde vechter is. Sophia werd namelijk geboren met een genetische hartafwijking, en had een levensverwachting van maximaal twee jaar. Inmiddels is ze vijf, en nog steeds going strong

Sinds haar geboorte is Sophia al meerdere keren onder het mes geweest. Inmiddels maakt ze zich op voor haar vierde(!) openhartoperatie. Maar voordat ze zover is, had ze een grote wens. Een droombruiloft, met haar allerbeste vriend Hunter. Om Sophia’s wens uit te laten komen vroeg Sophia’s moeder toestemming aan Hunters ouders om een ‘trouwfotoshoot’ te doen met de twee kinderen. En de resultaten zijn te schattig.

Zie hieronder het complete album met de foto’s. Hopelijk heeft Sophia de dag van haar leven gehad, en is ze er klaar voor het komende gevecht.

Bron: Facebook

Lees ook: Fotograaf legt de magie van het dagelijks leven vast in prachtige foto’s

 

Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

10 Strips over de hoogte- en dieptepunten van het moederschap

Van publieke woede-aanvallen tot je kinderen leren lezen, en van borstvoeding geven...
Lees verder