Heb je deze kruik? Of ken je iemand met een pasgeborene? Waarschuw haar!

05.01.2015 16:12

Van een bevriende kraamhulp kregen we deze mail doorgestuurd! Zij zegt dat half Nederland deze kruik in huis heeft. Zegt het voort! Er kan kokend water ontsnappen.

Beste klant,Via deze mailing willen wij je informeren dat de aluminium kruik van het merk Bambino niet voldoet aan onze kwaliteitseisen. Het risico bestaat dat de schroefdraad aan de hals van de fles kan loskomen, waardoor deze niet goed meer afsluit. Hierdoor kan ernstig letsel ontstaan.

Als je in het bezit bent van deze kruik, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan en breng deze terug naar één van de Kruidvat-winkels. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed.

De aluminium kruik van het merk Bambino is vanaf 19 augustus 2014 voor € 7,49 in de Kruidvat-winkels verkocht. Op de verpakking staat de EAN-code: 8717333834791.

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten en betreuren dat dit kan plaatsvinden. Voor meer informatie kun je terecht op www.kruidvat.nl/bambinokruik. Op maandag tot en met zaterdag kun je tijdens kantooruren contact opnemen via de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 1211.

Kruidvat stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en biedt haar verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Onze welgemeende excuses.

Kruidvat

 

Verhalen lezen over de kraamtijd? Lees hier Wat niemand je vertel over de kraamtijd (maar dan echt niet!). Of deze: 23 dingen die geweldig zijn aan de kraamtijd