Hemels vakantiehuis in zonnig Zuid-Frankrijk

16.12.2016 20:50

Slapen aan de voet van een kathedraal, fijne restaurants om de hoek en een heerlijk appartement. In dit appartement in Albi ervaar je het leven als een koning(in) in Frankrijk. 

Lees ook: 3x Slapen in een boomhut in Frankrijk

Albi, Zuid-Frankrijk

Fan van Airbnb? Kid & Coe is de variant voor ouders. Bij alle accommodaties is er namelijk rekening mee gehouden dat er families met kinderen kunnen logeren en staat aangegeven wat er precies aanwezig is voor de kids. Fijn dat je dus niet alles zelf hoeft mee te sjouwen! Daarnaast worden er door de eigenaren diverse tips & weetjes gedeeld om de voorpret alvast te laten beginnen.

large

Dit appartement is een pareltje in Albi, Zuid-Frankrijk. Albi is een beeldschoon plaatsje aan de rivier de Tarn met als indrukwekkend hoogtepunt de kathedraal Saint-Cecile die je betovert. Net als in Toulouse zijn de meeste huizen en gebouwen van rode bakstenen gemaakt en dat geeft dat extra Franse sfeertje. Vooral in het avondlicht krijgt Albi iets betoverends. Bekijk dus vooral de kathedraal, geniet van een macaron van de bakker, ga gezellig zitten op een van de vele terrasjes aan de rivier en pak de boot voor een relaxed tripje. Geniet!

Lees ook: 9 Denkfouten die ouders met jongen kinderen over vakantie maken