Hilarisch! De waarheid over poepluiers (echt, je mag t vies vinden)

03.04.2019 04:45
poepluiers verschonen

Barbara kwam een filmpje tegen op YouTube waarin haarfijn wordt uitgelegd hoe vies het kan zijn om een poepluier te verschonen, vooral als ze wat groter zijn.

Lees ook: Wij hebben hem hoor: de ideale luiertas

Als je voor het eerst zo’n heel klein baby’tje hebt, met van die kleine poepluiertjes, dan is er altijd wel een vriendin die tegen je fluistert: “WACHT MAAR TOT ZE GAAN ETEN.”
Hee, bedankt!

Angstige visioenen had ik van hoe het zou zijn als je kind 3 is, en dan de grootste maat luiers heeft en net een flinke rookworst heeft gegeten. Nou, ik kan jullie vertellen: dat viel inderdaad niet mee.

Ik zit er nu weer middenin, met een kind van 2. En ik kan jullie nogmaals vertellen: het valt weer niet mee. (Een jongen van 7 die vergeet door te trekken trouwens ook niet.)

Maar zo plastisch als Louis CK het kan vertellen, wahaahaaaaa! Eén tipje van de sluier: hij vergelijkt de poep van zijn 3-jarige dochter met die van een 48-jarige alcoholist. Een van de commentaren op YouTube: “Hes not exaggerating. Thats why its hilarious. because the truth is fucking funny, especially when nobody ever has the nuts to say it.”
Lees ook: De 10 kenmerken van de ideale moeder