Wat heb je nodig?
- 1 kiwi
- 1 pruim
- 1 nectarine (of perzik)
- 50 g frambozen
- 50 g bosbessen
- 50 g bramen
- 150 ml diksap appel
- 150 ml water
Wat moet je doen?
1. Schil en snijd de kiwi in dunne plakjes. Halveer de pruim en nectarine of perzik, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Vul de vormpjes met al het fruit en druk een beetje aan.
2. Leng het diksap in een kan aan met het water en schenk in de vormpjes. Zet de tapasprikkers in het midden.
3. Laat de ijsjes in minimaal ca. 4 uur in de vriezer hard worden. Dompel de houder kort in heet water om de ijsjes makkelijker uit de vorm te krijgen.
Bron artikel / beeld: Allerhande
lees ook: Wat te doen bij hitte (behalve heel veel ijsjes eten)
Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.