Kinderuitspraken waardoor ouders wel door de grond konden zakken

23.03.2019 04:55
Kinderuitspraken waardoor ouders wel door de grond konden zakken

Kinderen kunnen vaak de meest leuke en bijdehante uitspraken doen, maar soms kramen ze dingen uit waardoor je als ouder het liefst door de grond wilt zakken. Deze kinderen deden zulke uitspraken. Hilarisch, maar eerlijk is eerlijk, ze zijn wel een beetje gênant. 

Lees ook: De uitspraken van deze kinderen jagen je de stuipen op het lijf

1. “Op een dag besloot mijn 4-jarige zoon dat ‘oude mensen’ eraan herinnerd moeten worden dat ze niet zo lang meer te leven hebben. Dus hij liep naar een vrouw in het winkelcentrum en zei: ‘Alle oude mensen sterven. Ik wilde gewoon even zeggen dat u er niet zo goed uitziet.'”

2. “Een vriendin van mij liep met haar dochtertje over straat, toen het kleine meisje een politieagent zag. Ze riep: ‘Mama, deze meneer heeft handboeien die precies lijken op die jij in de slaapkamer bewaart!'”

3. “Toen ik klein was hadden mijn moeder en ik op een dag bijna een ongeluk. Mijn moeder leunde uit het raam, toeterde en schreeuwde naar de andere automobilist: ‘Jij idioot!’, waarna we snel doorreden. Een paar weken later stonden we op het punt weg te rijden bij mijn opa en oma. Mijn moeder toeterde, als afscheid, maar ik zag dit als een signaal. Terwijl we wegreden opende ik het raam, leunde iets naar buiten, stak mijn middelvinger op en riep: ‘Idioten!'”

4. “Een van mijn vriendinnen had al langere tijd problemen met haar dochtertje die geen water wilde drinken. Elke keer als ze wel water dronk, reageerde mijn vriendin dan ook enthousiast en klapte ze voor haar. Deze scene ontstond ook toen ze in een restaurant aan het eten waren. Waarna haar dochtertje keihard riep: ‘drinken maakt mijn moeder gelukkig!'”

5. “Toen mijn zoon klein was, schaamde hij zich vaak enorm als hij niet op tijd de wc had bereikt. Om hem beter te laten voelen, zei ik tegen hem dat het iedereen wel eens gebeurt, ook mij. De volgende ochtend kwamen mijn zoon en ik aan bij het kinderdagverblijf. Het eerste wat hij tegen de leiding zei was: ‘Ik heb in mijn broek geplast, maar mama zegt dat het niet erg is – het gebeurt haar de hele tijd!'”

6. “Tijdens mijn tweede zwangerschap legde ik aan mijn dochter uit dat er een baby in mijn buik zat en dat haar vader had geholpen om de baby daar te krijgen. In die tijd probeerde mijn dochter mij in alles te imiteren, dus ze begon aan iedereen te vertellen dat er een kind in haar buik zat en dat haar vader zijn best had gedaan om de baby daar te krijgen. Je kunt je niet voorstellen hoe mensen naar mij keken!”

7. “Terwijl mijn man, onze zoon en ik onderweg waren naar een voetbalwedstrijd van onze oudere dochter vroeg onze zoon ons eens uit te leggen hoe hij was geboren. Als antwoord vertelde zijn vader hem over hoe het werkt met sperma en eitjes. Iets later, terwijl we samen met een aantal andere ouders een plek zochten, vroeg hij ineens met een nogal harde stem: ‘Papa, zit jouw sperma nog steeds in mij?'”

8. ‘Toen ik stopte met roken, vertelde mijn 5-jarige dochter aan haar juf dat ze heel trots op mij was omdat het me was gelukt nee te zeggen tegen drugs.”

9. “Mijn man nam ons 4-jarige zoontje mee naar de begrafenis van zijn oom. Terwijl de kist uit de kerk werd gedragen hoorde iedereen onze kleine vragen: ‘Papa, wat zit er in die doos?'”

10. “Terwijl ik met mijn dochter in de supermarkt liep, kwamen we langs het gangpad met wijnflessen. Mijn dochter draaide zich om naar mij en riep: ‘Mama, kijk allemaal flessen met jouw favoriete sap!'”

Lees ook: 12 uitspraken waaruit blijkt dat je ‘mommywise’ niet in de pas loopt (whatever)

(Bron: Bored Panda via Bright Side)

* De uitspraken zijn vertaald uit het Engels.