Lees ook: Met deze 2 recepten maak je kleine pizzaliefhebbers dolblij
Voor: 6 porties
Ingrediënten
- 500 gram gedroogde macaroni
- 500 gram cheddar kaas (geraspt)
- 225 gram Hüttenkäse
- 225 gram zure room
- 1/2 bloemkool, heel fijn gesneden (of even in de blender!)
- 1-2 (gele) courgettes, fijngesneden
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1/4 theelepel cayenne peper
- Zout en peper, naar smaak
Wat je doet
- Verwarm de oven voor op 170 graden
- Kook de macaroni volgens de instructies all dente en giet af
- Terwijl de macaroni kookt, mix de overige ingrediënten in een grote kom. Bewaar een deel van de kaas
- Voeg de gekookte macaroni toe en mix alles door elkaar
- Giet het mengsel in een ovenschaal
- Bedek de ovenschotel met de overgebleven kaas
- Bak de macaroni voor 25-30 minuten. Zet aan het einde de grill even aan, zodat de bovenkant een beetje bruin en knapperig wordt
Smakelijk!
Lees ook: Maken vanavond! Rijst met groentepindasaus en kipsaté
(Bron recept: Snixy Kitchen)