De 10 ALLERleukste diy ideeën voor de babykamer. Hup, aan de knutsel!

23.07.2016 04:50
diy

Het geheim van een unieke babykamer? Zelf dingen maken! Ja, ook jij kan het. En anders lukt je wederhelft het wel. Ga jij er gezellig naast staan met een reep chocolade, maakt ons niet uit. Zie hier, inspiratie nog voor de babykamer. Klik vooral op de plaatjes voor meer info. Wat een feest. 

Lees ook: 10 Soorten moeders die ik best graag had willen zijn

 1. Dit is volgens mij een vrij makkelijk project. Kijk eens wat een beeldige doch simpele manier om je allerleukste vintage diertjes, poppetjes en snuisterijen te etaleren. Het is een werkelijk fabuleuze truc om de babykamer in één klap persoonlijk, onderscheidend en uniek te maken.
  diy kastje
 2. Dit is natuurlijk een aller, allerbeeldigst unisex wiegje, gemaakt van underlayment. Wat zal baby hier heerlijk in slapen. Dus dat zeg ik: hup, aan de timmer! Overigens is het textiel op de foto van het Nederlandse label Nanami Baby, en het wiegje zelf een prototype dat gebruikt is op een beurs.
  DIY wiegje
 3. Dit is natuurlijk een HIT voor op de jongenskamer. Dat wordt tijdens je verlof heerlijk struinen op Marktplaats naar een toffe vintage brandweerwagen. En zodra je een fijn exemplaar in je goddelijke bezit hebt, nou, dan moet je maar even op het plaatje klikken om te zien hoe je deze  brandweerwagenlamp realiseert. Je kan het! Ik weet het zeker! En zo niet, dan span je toch iemand anders voor je kar? Jij moet.deze.brandweer.lamp en daar moeten de mensen respect voor hebben.
  diy brandweerwagen lamp
 4. Vliegers zijn de nieuwe palmboom. En anders dan bij palmbomen, zijn vliegers heus niet moeilijk om zelf te maken. Afhankelijk van of je vliegers maakt voor een jongens- of meisjeskamer, selecteer je natuurlijk de gewenste kleuren. Paar takkies erbij en klaar ben je.
  DIY Kites
 5. Ik vind dit dus pure perfectie. Tuurlijk, je moet er even wat geduld voor hebben, en je moet goed kunnen priegelen, en niet iemand zijn die snel vlekken maakt, want dit kunstwerkje valt of staat met een hagelwitte omlijsting, en daarom begin ik er zelf ook niet aan, maar in principe is deze dino in een fotolijst een knalgoed idee.
  DIY fotolijstje dino
 6. Situatie: de baby is nog niet eens geboren of je komt al om in de leuke knuffels. Door eigen toedoen, en door toedoen van familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s die dus steeds maar weer van die kloteknuffeltjes meenemen. Oké, dat heb ik niet gezegd, ik ben fan van knuffels, blijf vooral knuffels meenemen, vooral van die van JellyCat. Maar wat ik zeggen wil: knutsel een paar van deze schommeltjes in elkaar en tadaa: de allerliefste doch rondslingerende knuffels zijn verandert in de allerleukste accessoires ooit.
  diy knuffelhangers
 7. Een babygym! Menig baby is fan. Echter: hij is behoorlijk bepalend voor je interieur. En je breekt er zó je nek over als je niet uitkijkt. Goed, dan nu het positieve. Als je ‘m zelf maakt kun je er voor zorgen dat-‘ie een beetje bij je interieur past. En dat is een groot goed. Geloof mij nou maar, ik zit hier geen onzin uit te kramen, hier spreekt de babygym-ervaringsdeskundige.
  diy babygym
 8. Had ik zelf maar zo’n kledingrek, even serieus, hoe leuk zou dat zijn? Anyways, er zit geen diy-beschrijving bij onderstaand kledingrek, maar ik zeg: de echte klusser kan heus uit de voeten met dit plaatje. En zo niet, dan ben je dus geen echte klusser en moet je even een echte klusser ritselen. Simpel zat.diy kledingrek groot
 9. En anders is er ook altijd nog deze INTENS makkelijke oplossing. Het enige wat je zo ongeveer moet doen is een middagje snorren naar twee goede takken in het park of het bos. En klaar is je intens leuke kledingrekje! Sorry, ik heb opeens wat met het woord intens. Dat gaat zo wel weer over.
  diy kledingrek
 10. Oh, deze wolk van vilt! Hoe leuk! En dan die druppeltjes eronder, wat een intense vrolijkheid. (Sorry.) En dat terwijl het regendruppels zijn, het moet toch niet gekker worden, want regen is toch geen blije aangelegenheid voor de meeste mensen. Maatgoed, zoals je ziet veranderd deze regenwolk je basic nursery in één klap in Insta-waardige sjit. En dat is mooi nieuws. Bam!diy wolk van vilt

Lees ook: 25 Redenen om heel erg trots op jezelf te zijn!