Dit recept is zo makkelijk en zo snel! En voor de kinderen kun je gewoon de ingrediënten vervangen voor salami, ham, rauwkost en wat ze ook maar lekker vinden.
Ook leuk: laat het ze lekker zelf doen. Je zet de tomatenpuree (of passata) en de ingredienten gewoon op tafel en ze kunnen zelf aan de slag. Als de tortilla pizza’s in de oven liggen geef je ze een bakje komkommer voor bij de iPad. Zit die groente er in ieder geval alvast in!
Ingrediënten (voor de lekkere, volwassen versie ;) )
Laat de tonijn uitlekken. Snijd ondertussen de rode uien in flinterdunne halve ringen. Snijd de selderij fijn.
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 1 maistortilla in 2 min. op middelhoog vuur knapperig.
Keer om en beleg ze met de helft van de uiringen, zwarte olijvenplakjes, zongedroogde tomaatjes en de helft van de tonijn. Bestrooi met de geitenkaas en de helft van de selderij. Doe de deksel op de pan en bak de tonijnpizza’s 4 min. Neem uit de pan en houd warm.
Maak zo nog 2 tonijnpizza’s. Snijd in puntjes en serveer op een grote schaal.