Meisje (6) bestelt speelgoed met de duim van haar slapende moeder

30.12.2016 10:07
Meisje (6) bestelt speelgoed met de duim van haar slapende moeder

Dat de 6-jarige Ashlynd Howell uit het Amerikaanse Little Rock niet op haar achterhoofd is gevallen, blijkt uit haar slimme actie om zichzelf van de nodige kerstcadeautjes te voorzien. Terwijl haar moeder lag te slapen, gebruikte ze haar duim om haar telefoon te ontgrendelen en zo 13 bestellingen te doen op Amazon, met een totale waarde van 250 dollar (ongeveer 238 euro). Oeps!

Lees ook: De foto’s bewijzen het nog maar eens: met kinderen verveel je je nooit

Toen haar man haar vroeg waarom ze zo veel geld had uitgeven op de website, keek de moeder van het meisje, Bethany Howell, raar op. In eerste instantie dacht het stel dat ze gehackt waren, totdat ze inlogden op hun account en zagen dat de gekochte items allemaal Pokémon-speeltjes waren. En laat dat nou net de huidige obsessie van hun dochter zijn…

In slaap gevallen
Op dat moment begon het Bethany te dagen. Ze had een film gekeken met haar dochter en is toen vermoedelijk in slaap gevallen, een moment waar haar dochtertje slim gebruik van heeft gemaakt. Dat dit inderdaad het geval was, bleek toen Ashlynd het voorval toegaf. Haar moeder heeft haar inmiddels vergeven. Ondanks dat haar actie heel doordacht lijkt, was ze zich als 6-jarige toch niet helemaal bewust van hoeveel geld ze eigenlijk aan het uitgeven was.

Kerstcadeaus
Bethany en haar man besloten hun dochter het speelgoed voor Kerst cadeau te doen. En Ashlynd? Die beloofde nooit meer misbruik te maken van haar moeders duim, ook niet als ze slaapt.

Nadat haar moeder het verhaal op Facebook had gedeeld, ging het compleet viraal. 

Lees ook: Vader geeft kinderen nep-kerstcadeaus, maar hun reactie is anders dan verwacht

Bronnen: Metro, Buzzfeed